Ianis Hagi a făcut vizita medicală în Spania?

Ultima actualizare:

    Ianis HagiFOTO: Sportpictures.eu
Ianis HagiFOTO: Sportpictures.eu

Ianis Hagi este foarte aproape de un transfer în Spania. Nu o susține doar presa din această țară, ci și recenta vizită făcută de fotbalist ieri în această țară, alături de ”Rege”, dar și de George Ogăraru, director de relații internaționale la Viitorul. Cel care i-a dat de gol a fost Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF.

Conform celui poreclit pe vremuri ”Mitică de la Ligă”, delegația constănțenilor a mers ieri la Barcelona, dar nu pentru a urmări meciul cu United, disputat aseară, după închiderea ediției, în Liga Campionilor, ci pentru a semna actele cu o echipă de top din Primera Division. ”În avionul către Barcelona, am fost cu Gică Hagi, Ianis Hagi, George Ogăraru și Gică Popescu. La meciul dintre Barcelona și Manchester United va sta doar Gică Popescu. Cred că se face un transfer al lui Ianis în Spania. Cred că Ianis va ajunge la Barcelona. Nu la Espanyol, că e prea slabă. Informația este că doar Popescu se duce la meci. De ce a mers și Ogăraru în Spania? Asta e informația. Eu am văzut multe în fotbal și cred că e vorba de un transfer. Ianis este caz unic, dă și cu stângul, dă și cu dreptul. Nu cred că se supără Hagi, că nu vorbesc urât”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro X. Cel mai probabil, având în vedere excursia de doar o zi, este foarte posibil ca ieri fotbalistul român să fi efectuat vizita medicală la viitoarea lui formație, pentru că nimeni nu cumpără un jucător pe milioane bune fără să îi facă acest test.

Transferul lui Hagi în Spania nu ar fi o surpriză, numai că nu Barcelona este echipa care în dorește cu ardoare, ci FC Sevilla. Multipla câștigătoare a Ligii Europa îl urmărește de anul trecut pe internaționalul de tineret și acum se pare că s-a decis să plătească pe el suma cerută de Gică Hagi, în jur de 4-5 milioane de euro. Vestea posibilului transfer a ajuns chiar și în paginile prestigiosului cotidian ”As”. Ibericii au scris azi că Sevilla este foarte interesată de serviciile acestui ”Xavi de România”, așa cum l-au caracterizat ei. Cel care insistă pentru aducerea lui Ianis la Sevilla este directorul tehnic Monchi, pe numele lui adevărat Ramón Rodríguez Verdejo. Acesta este unul dintre cei mai apreciați descoperitori de talente din fotbalul mondial și era cu ochii pe Hagi Jr încă de când lucra pentru AS Roma. Din acest an s-a transferat însăla iberici, așa că acum încearcă să-i învingă pe aceștia să-l achiziționeze pe român, pentru că în câțiva ani s-ar putea transforma într-o adevărată ”mină de aur”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net