Ianis Hagi a îmblănzit mingea în semifinala de Cupă cu Craiova

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi a fost decisiv pentru Viitorul
Ianis Hagi a fost decisiv pentru Viitorul

Fiul lui Hagi a marcat în al treilea meci la rând, demonstrând că e cel mai în formă fotbalist din România.

Mingea îl ascultă din ce în ce mai tare pe Ianis Hagi, a cărui „dublă” în poarta Craiovei a consfințit calificarea Viitorului în finala Cupei României.

Bucuria lui Ianis de a juca fotbal s-a văzut prin gesturile cu care și-a celebrat golurile de joi seară din semifinala de Cupă cu CSU Craiova (2-0 pentru Viitorul). Mijlocașul de 20 de ani a luat mingea, a mângâiat-o, a strâns-o în brațe și a pupat-o în semn de recunoștință. „Mă bucur că fac diferența prin pase de gol și goluri. Fac ceea ce trebuie să fac, asta mi s-a spus de mic, ăsta e rolul meu, trebuie să intru pe teren și să produc pentru echipa mea”, a declarat la final Hagi junior, scoțând în evidență rolul esențial jucat de tatăl său, fostul mare internațional Gică Hagi. Ianis a explicat și reușita spectaculoasă de la golul doi, atunci când s-a distrat cu defensiva oltenilor. „Timpul se scurgea în favoarea noastră, dar am văzut că fundașii nu sunt atenți și m-am demarcat. După ce am primit mingea a fost o chestie de instinct”, a precizat căpitanul Viitorului. Ianis Hagi a ajuns astfel la patru goluri marcate în ultimele trei meciuri și promite să fie jucătorul care își va pune cel mai mult amprenta pe acest final de sezon. Până la finala de Cupă cu Astra (25 mai, la Ploiești), Ianis și colegii săi de la Viitorul vor arbitra lupta pentru titlu și vor încerca să prindă podiumul în Liga I. „Vrem să ajungem cât mai sus. Ce, Craiova nu poate termina pe locul doi și noi pe locul trei?”, a spus Ianis Hagi, punând astfel gând rău FCSB-ului, care ar termina în acest scenariu pe poziția a patra. Totuși, în următorul meci (luni, în deplasare, cu CFR Cluj), Viitorul ar putea da o imensă mână de ajutor echipei lui Gigi Becali. De altfel, acesta din urmă a declarat că de evoluția trupei lui Hagi în Gruia depind ultimele șanse la titlu ale roș-albaștrilor.

Extrem de fericit pentru golurile lui Ianis, managerul și antrenorul Viitorului a vorbit despre ceea ce îl așteaptă în continuare pe fiul său. „Deocamdată nu e liniștit pentru că nu știe ce va urma pentru el. Ianis e curtat acum, e ca o fată frumoasă, dar gândul lui e să termine cu bine campionatul și să facă un campionat european foarte bun. Eu cred că va merge afară, la o echipă la care să joace și să fie un jucător important”, a declarat Gică Hagi.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net