ianis hagi la barcelona

Ultima actualizare:

    Ianis Hagi la Barcelona poate fi realizat doar începând cu anul 2016Foto Click!
Ianis Hagi la Barcelona poate fi realizat doar începând cu anul 2016Foto Click!

Comisia de Disciplină a FIFA a luat o decizie bombă la sfârşitul anului trecut: interzicerea la transferuri a celor de la Barcelona pe o perioadă de doi ani. Acest lucru a fost cauzat de nerespectarea de către clubul catalan a unor regulamente cu privire la transferurile jucătorilor străini minori. Astfel, Ianis Hagi la Barcelonaa fost un transfer imposibil de realizat.

La început, acest lucru părea o chestiune care să afecteze doar gruparea blaugrana, dar zilele trecute am aflat ceva care ne-a lăsat mască. Ianis Hagi la Barcelona era subiect de transferuri pentru catalani, dar n-a putut fi dus la îndeplinire din cauza problemelor cu legea ale spaniolilor. Totul a fost dezvăluit de către un impresat român din străinătate.

“Jucătorul părea foarte aproape de un transfer la FC Barcelona, catalanii îl doreau foarte mult, dar tranzacția nu s-a mai realizat din cauza interdicției pe care o au spaniolii la transferuri”, a dezvăluit impresarul FIFA, Virgil Colfescu la emisiunea tv Salotto Viola. Acest lucru a creat rumoare în România şi toată lumea s-a sesizat cu privire la subiect.

Ianis Hagi la Barcelona, imposibil deoarece catalanii au încălcat legea

Ianis Hagi la Barcelona era şi visul tatălui său, Gheorghe Hagi, care ar fi dorit să-şi vadă fiul îmbrăcând ca şi el tricoul roş-albastru. "Regele" a fost legitimat la această grupare între 1994 şi 1996, perioadă în care a marcat şapte goluri în 36 de meciuri. Din păcate, FC Barcelona se face vinovată pentru încălcarea articolului 19 din Regulamentele privind Statutul şi Transferul Jucătorilor.

Mai exact, Barcloena a încălcat prevederi referitoare la transferul internaţional şi la prima înregistrare a minorilor non-spanioli , precum şi alte reglementări cu privire la înregistrarea şi participarea unor jucători în competiţiile naţionale. Investigaţiile în cauză au vizat mai mulţi jucători minori care au fost înregistraţi şi au participat la diferite competiţii cu FC Barcelona în perioada 2009-2013.

Ianis Hagi la Barcelona poate deveni totuşi realitate

Totuşi, visul Ianis Hagi la Barcelona se poate îndeplini în două condiţii. Fie puştiul "Regelui" joacă bine în continuare, păstrându-se în atenţia catalanilor până la expirarea pedepsei. Fie Barcelona rezolvă mai repede şi scapă de suspendare, fapt care este posibil. Clubul a înaintat un memoriu împotriva deciziei Comisiei de Disciplină a FIFA, iar Comisia de Apel a hotărât, la 23 aprilie, suspendarea sentinţei până se va pronunţa pe fond. Acum, totul se judecăt la TAS.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net