Iar e haos la Rapid. Săpunaru şi Daniel Niculae au refuzat să plece în cantonamentul din Antalya. Vezi din ce motiv!

Ultima actualizare:

    Cristi Săpunaru iubeşte Rapidul, dar nu vrea să-l ajute necondiţionat. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani încearcă să câştige câţi mai mulţi bani pe final de carierăFoto Click!
Cristi Săpunaru iubeşte Rapidul, dar nu vrea să-l ajute necondiţionat. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani încearcă să câştige câţi mai mulţi bani pe final de carierăFoto Click!

Toţi rapidiştii prinseseră curaj la momentul auzului că Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru se alătură celorlalţi idoli ai tribunei, Daniel Pancu şi Mircea Bornescu, în tentativa de a scoate în retur echipa din zona retorgradării.

Suporterii se pot însă dezumfla la loc, pentru că cei doi, care s-au jucat tot timpul de-a transferul în Giuleşti, s-au răzgândit. Săpunaru şi Niculae au refuzat în această dimineaţă să se urce alături de restul lotului în avionul de Antalya, care i-a dus pe feroviari spre al doilea cantonament al iernii. Motivele sunt la ambii identice: banii. Se pare că cele două legende rapidiste au fost deranjaţi de faptul că patronul Valerii Moraru le-a oferit salarii sub cele al noilor jucători transferaţi în Giuleşti. Săpunaru şi Niculae urmau să câştige la Rapid în jur de 8.000 de euro pe lună, la fel ca restul lotului, dar sub fraţii Oriol, care au cele mai mari salarii de la club, 12.000 de euro pe lună.

"Am aflat abia astăzi de problemele cu cei doi şi prefer să nu declar nimic, cel puţin nu acum, la cald", a afirmat, pe aeroport, antrenorul Cristian Pustai.

"Niculae şi Săpunaru au venit cu o contrapropunere la ce le propuseserăm noi. Au pus nişte condiţii inacceptabile, dar nu mai vreau să discut despre asta", a afirmat şi patronul Valerii Moraru pentru Digi Sport.

Iată lotul de 19 jucători pe care antrenorul Cristi Pustai îl va avea la dispoziţie în stagiul din Turcia, până pe 13 februarie:

Portari: Bornescu, Drăghia, Buchta;Fundași: Sapina, Nicolae Vasile, Cmovs, Josl, Joan Oriol;Mijlocași: Rui Miguel, Kikas, Al. Dan, Joao Coimbra, Cerlincă, Gecov, Edu Oriol;Atacanți: Pancu, Martin, Meulens, Benson.

În Turcia, Rapid va susţine şi o serie de meciuri amicale, după următorul program:4 februarie: Rapid - Lokomotiv Tbilisi (Georgia)7 februarie: Rapid - Debreceni VSC (Ungaria)10 februarie: Rapid - FC Dila Gori (Georgia)12 februarie: Rapid - Volyn Lutsk (Ucraina)

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net