Ibra, motivat cu desene animate

Ultima actualizare:

    Suedia - Anglia: vineri, 21.45, TVR 1
Suedia - Anglia: vineri, 21.45, TVR 1

Suedia şi Anglia dispută un meci decisiv, ambele având nevoie de victorie pentru a spera la un loc în sferturile de finală. Principala armă a gazdelor e rebelul Zlatan Ibrahimovici, iar antrenorul a găsit o metodă de detensiona atmosfera explozivă din vestiar.

Ibra şi-a criticat colegii după partida cu Ucraina, acuzându-i că sunt mai mult interesaţi să petreacă alături de neveste, selecţionerul Hamren i-a criticat public după înfrângerea cu Ucraina, numindu-i laşi, iar la antrenamente jucătorii au fost suprinşi când îl luau la ţintă pe portarul de rezervă, care era cu şortul în vine.

Acum pentru a uni echipa înaintea meciului cu Anglia, tehnicianul a folosit un discurs pe care l-a utilizat cu succes şi la formaţiile pregătite înainte de a prelua naţionala.

Cuvântarea e simplă, directă şi inspirată din desenele animate "Winnie The Pooh", ideea fiind că în echipă nu trebuie să existe nici un Eeyore, personaj pesimist ce greşeşte în orice demers, adică fotbaliştii trebuie să găsească soluţii chiar dacă şansele nu le surâd.

"Vorbesc cu jucătorii mei despre măgăruşul Eeyore. Le-am spus că dacă vrem să avem succes, nu putem avea nici un Eeyore pe teren. El nu este un învingător", a explicat Erik Hamren.

Va fi titular azi

După meciul pierdut cu 2-1 în faţa Ucrainei, Zlatan Ibrahimovic a acuzat o accidentare şi, drept urmare, a fost menajat la antrenamentul de miercuri al Suediei.

După ce s-a încălzit împreună cu coechipierii săi şi a luat parte la câteva acţiuni fără mare angajament, Ibrahimovici nu a participat la partea finală a antrenamentului, intrând pe mâna unui preparator fizic.

„El a primit o lovitură în coapsă în timpul meciului cu Ucraina. Este doar o măsură de precauţie. Dar nu este nici o îngrijorare pentru meciul de vineri", a declarat un membru al staff-ului tehnic.

Zlatan are 11 tatuaje

Zlatan Ibrahimovici e omul care poate aduce victoria suedezilor, iar englezii ştiu asta. Ieri, ziarele din Albion avertizau: "Feriţi-vă de Dragonul Roşu", aluzie la tatuajul de pe spatele jucătorului, el având pictate pe corp numai puţin de 11 desene.

Zlatan are 11 tatuaje
Zlatan are 11 tatuaje

Cu un câştig lunar de un milion de euro, doar din salariu, Ibra îşi permite să conducă Ferrari, să vâneze elani şi să le servească colegilor câte un mistreţ doborât chiar de el.

În plus, deţine centura neagră la Taekwondo, şi nu puţini au fost cei care au simţit lovitura sa de picior, indiferent că erau adversari sau colegi de antrenament.

În plus, mulţi îl cataloghează ca arogant, mai ales că a anunţat că doar jucătorii proşti au impresar, iar el e contactat direct de cluburile mari.

Rooney este majoretă - şef!

Englezii nu se pot baza pe serviciile superstarului Wayne Rooney, suspendat pentru acest meci, iar selecţionerul i-a oferit o săptămână de vacanţă.

Rooney este  majoretă - şef!
Rooney este majoretă - şef!

Dar, atacantul lui Manchester United a refuzat şi a preferat să-şi întreţină colegii. Între partidele de snooker cu Ashley Cole, el i-a ajutat pe tinerii de la lot să se integreze.

Acum e însoţit şi de soţie şi copil, iar drumurile i se împart între hotel şi cantonament.

Rooney a "preluat" modelul lui Paul Gascoigne, responsabilul cu buna dispoziţie în lotul Angliei, post preluat încă de la Mondialul din 1990.

"Am o muncă de făcut aici, aşa cum am şi pe teren atunci când revin.

Avem o echipă puternică, acum doar trebuie să mă asigur că toţi au o stare de spirit bună.

Până acum turneele mele au fost dezamăgitoare şi vreau să îndrept lucrurile", a spus Rooney.

Suedia - Anglia: azi, 21.45, TVR 1

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net