Ibrahimovic i-a spart gura lui Tătăruşanu

Ultima actualizare:
Tătăruşanu a fost tratat pe teren de medicii echipei sale
Tătăruşanu a fost tratat pe teren de medicii echipei sale

Moda turneelor de pregătire peste Oceanul Atlantic a prins-o şi pe Fiorentina, echipa la care e legitimat fostul stelist, Ciprian Tătăruşanu. Portarul se află în această perioadă alături de toscani, în SUA, unde participă la International Champions Cup.

În New Jersey, la ora 03:35 dimineaţa, trupa „viola” a întâlnit într-un meci test campioana Franţei, Paris Saint Germain. De la PSG au fost prezente toate vedetele, inclusiv Zlatan Ibrahimovi, care a început din primul minut.

La jumătatea primei reprize, când scorul era încă 0-0, Tătăruşanu a făcut pentru prima dată cunoştinţă cu forţa suedezului. Portarul român, care a jucat titular la Fiorentina, a ieşit mult în afara careului de 16 metri pentru a respinge o minge către care se îndrepta şi Ibrahimovic.

„Tătă” a ajuns primul şi a respins în margine, dar atacantul parizienilor nu s-a mai putut opri şi, din inerţie, s-a ciocnit ca la hochei de român. „Ibra” nu prea putea evita contactul, dar nici n-a depus prea mari eforturi pentru a-l proteja pe portar, proptindu-se efectiv cu cotul în gura lui. Buza de jos a românului a crăpat pe loc şi sângele a început să-i gurgă pe barbă. Până la urmă n-a fost ceva foarte grav, îngrijirile medicale rezolvând pe moment problema.

Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Francezii nu şi-au cerut prea multe scuze, iar apoi au început să-i rupă şi poarta. Internaţionalul nostru a încasat trei din cele patru goluri primite de Fiorentina, unul de la Matuidi, unul de la Augustin şi unul chiar de la agresorul său, Ibrahimovic. În minutul 73, românul a fost schimbat, iar golul patru l-a avut pe conştiinţă rezerva sa, Lezzerini.

Poate redeveni coleg cu Chiricheş


    Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Ciprian Tătăruşanu e foarte aproape să-l aibă din nou coechipier pe fostul său căpitan de la Steaua şi colegul de la echipa naţională, Vlad Chiricheş. Tottenham încearcă să scape de fundaşul nostru şi negociază în aceste zile un schimb cu Fiorentina, de unde îl vrea la Londra pe sârbul Ilicic. Cum valoarea lui Chiricheş a scăzut pe White Hart Lane, englezii ar urma să le mai plătească italienilor şi 3 milioane de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net