Ibrahimovic trage ultimul cartuş

Ultima actualizare:

    Pentru Ibrahimovic, barajul  contra Danemarcei ar putea  reprezenta finalul carierei la  echipa naţională a Suediei, pentru  care a evoluat de 110 ori Foto: AP
Pentru Ibrahimovic, barajul contra Danemarcei ar putea reprezenta finalul carierei la echipa naţională a Suediei, pentru care a evoluat de 110 ori Foto: AP

Suedia lui Zlatan Ibrahimovic a câştigat la limită (2-1) prima manşă a play-off-ului pentru Euro 2016, dar Danemarca păstrează şanse mari de calificare datorită golului marcat în deplasare.

Returul de marţi de la Copenhaga are o miză specială pentru „Ibra”, cel mai valoros fotbalist suedez al ultimului deceniu. Starul lui Paris Saint-Germain a lăsat de înţeles că ia în calcul o retragere de la naţională în cazul în care Suedia va rata calificarea la Euro 2016.

Cu această presiune pe umeri, Ibrahimovic a fost din nou sufletul formaţiei sale în partida de duminică seară împotriva danezilor. Suedezul de 34 de ani a înscris un gol din penalty, dar şi-a tras coechipierii după el, implicându-se în majoritatea acţiunilor ofensive.

„Am câştigat, dar când primeşti un gol acasă, adversarii au un avantaj. Mai e un meci în care vrem să jucăm la fel şi să ne valorificăm şansele de calificare”, a spus Ibrahimovic, conştient că Euro 2016 ar putea fi ultimul său turneu final. 

Începând din 2001, Zlatan a bifat nu mai puţin de 110 selecţii la naţională, reuşind să marcheze de 60 de ori, o cifră impresionantă la nivel de prime reprezentative.

Preliminarii Europa 2016

  • Play-off, tur, duminică - Ungaria – Norvegia - după închiderea ediţiei (1-0 în tur) 
  • Luni - Irlanda – Bosnia    21.45 - DigiSport 1 (1-1 în tur)
  • Marţi - Danemarca – Suedia    21.45 - DigiSport 1 (1-2 în tur)
  • Marţi - Slovenia – Ucraina    21.45 - DigiSport 3 (0-2 în tur)
  •  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net