Ieri îl făcea praf pe Benzar, azi Gigi Becali îi duce dorul

Ultima actualizare:

    Romario Benzar in acțiune la FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Romario Benzar in acțiune la FCSBFOTO: Sportpictures.eu

Gigi Becali a mai făcut o afacere. L-a vândut cu două milioane de euro la Lecce pe Romario Benzar, jucător pe care în adusese pentru 700.000 de euro de la Viitorul.

Conform noului contract, fundașul dreapta va evolua la nou-promovata în Serie A în următorii trei ani, existând și o clauză de prelungire cu încă unul. El va avea un salariu de 45.000 de euro pe lună. ”Da, l-am dat pe Benzar cu 2 milioane. Nu e un transfer bun. Eu vreau să câștig campionatul și să joc în cupele europene. Nu mai găsesc fundaș dreapta ca el. Dar m-a rugat impresarul să-l las să plece. Mi-a zis că e vorba de viața jucătorului. De o lună se roagă de mine. Eu nu am vrut, dar până la urmă am acceptat. M-a sunat și Benzar și m-a impresionat. Mi-a zis «Nea Gigi, îți voi mulțumi toată viața după ce ai făcut pentru mine». M-a impresionat. I-am zis: «Nu mai fuma și vei ajunge la un club mai mare»”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Chiar dacă acum spune că nu mai găsește altul ca el, Gigi Becali nu l-a prea avut la inimă pe fundașul venit de la Viitorul, pe care l-a criticat de câte ori a putut. Anul trecut, în septembrie, Becali spunea despre el: ”Lui Benzar atât îi ajunge. Credeam că dau lovitura cu el, că o să îl vând pe sumă mare. El când a văzut salariu de 15.000, a zis că îi ajunge. La revedere, trece timpul, acasă, acasă, altul”. Apoi, anul acesta, în luna martie, patronul a recidivat: ”Benzar, în minutul 75, dă mingea în tribună. Nu-l ataca nimeni! M-a pufnit râsul, râdeam singur la televizor, ca prostul. Cum să faci aşa ceva? O să fie o curăţenie la vară. N-ai ce să faci cu ei. Câştigă 15.000-20.000 pe lună. Trebuie să critici un om care nu vrea. Ei vor, dar nu pot”, declara Becali la Digi Sport.

Îl vrea pe Cicâldău

Disperat că nu poate să ia pe nimeni din această ”mină de aur” care este naționala de tineret, duă ce Sepsi a refuzat transferul lui Florin Ștefan, GIgi Becali a trecut la ”artileria grea”: vrea să plătească 7 milioane de euro pe Cicâldău! „Din naționala României au impresionat Hagi, Pușcaș, Băluță și Florinel Coman. Pentru Coman și Cicâldău vor curgele ofertele. Nu am pe cine să transfer, dar mă gândesc să-i plătesc clauza lui Cicâldău. E 7 milioane de euro și mă gândesc să o achit”, a spus Becali la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net