Internaţionalul român are mari probleme la La Coruna după ce spaniolii l-au trecut subit pe linie moartă, nerespectându-şi promisiunile din vară. Florin Andone a lăsat ruşinea de-o parte şi a făcut scandal, iar după ce a spus şi public că nu mai suportă, lucrurile par să se schimbe.


Deportivo l-a readus la începutul acestui sezon pe Lucas Perez, care nu s-a impus la Arsenal, dar şefii galicienilor i-au spus lui Florin Andone să nu-şi facă probleme! Antrenorul Pepe Mel avea de gând să schimbe sistemul de joc şi să foloseaască doi atacanţi centrali, ca pe vremuri. Acesta s-a râzgândit însă în ultimele lui partide la Deportivo, iar cu Cristóbal Parralo, succesorul său, a devenit şi mai rău! Din jucător de 13 milioane de euro, refuzate de la Burnley în luna iulie, Andone a ajuns brusc o rezervă cu frânturi de 15 - 20 de minute prinse pe final. Asta l-a scos din minţi pe român şi după ce le-a bătut şefilor obrazul, aducându-le aminte de înţelegerea din vară, a explodat şi într-un interviu acordat pentru Click! din postura de jucător al naţionalei.

În vară s-au refuzat 13 milioane de euro pentru el, de la Burnley

„Nu accept să nu joc, nu mă interesează la ce echipă sunt şi ce antrenor am. Dacă nu voi deveni repede titular, la iarnă plec de la Deportivo”, au fost vorbele clare şi dure ajunse la urechile conducătorilor din Spania prin intermediul ziarului nostru. Şi se pare că au avut efect! De teamă să nu piardă o mină de aur care vara trecută valora o avere, antrenorul spaniol a dat-o la întors şi a anunţat pentru prima dată că se gândeşte serios să joace în atac atât cu Perez, cât şi cu Andone. Primul test va fi duminică, în deplasarea de la Malaga, ultima clasată în Primera Division, unde Parralo l-a anunţat pe Andone titular. Sperăm să nu se răzgândească din nou!

N-a mai marcat din septembrie

Florin Andone este un jucător bătăios şi util echipei, dar adevărul e că cifrele nu-l ajută. După un sezon cu 12 goluri în cont, care au atras atenţia multor cluburi tari, pentru român a venit unul de secetă cu doar două reuşite în 11 etape. Ambele s-au produs în luna septembrie, pe 9 în înfrângerea cu Sociedad, scor 2-4, şi pe 30 în victoria cu Getafe, scor 2-1. Nici la naţională nu stă mai bine! A rămas cu golul din amicalul cu Italia, din 2015, puţin având în vedere că a jucat constant titular.

 
 
Loading...