”Il Luce” iese la atac după ce un jurnalist l-a acuzat că face selecția la națională ”pe pile”

Ultima actualizare:

    Naţionala condusă de Mircea Lucescu a căzut în grupa H şi românul se bucură că nu-i va întâlni pe tricolori, împotriva cărora i-ar fi fost imposibil să lupteFoto: Click!
Naţionala condusă de Mircea Lucescu a căzut în grupa H şi românul se bucură că nu-i va întâlni pe tricolori, împotriva cărora i-ar fi fost imposibil să lupteFoto: Click!

Naționala Turciei,antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă 3-2 de Albania, într-un meci amical disputat în Antalya.

Acesta a fost al şaselea meci al lui Lucescu la conducerea echipei Turciei, iar bilanţul tehnicianului român este de o victorie, o remiză şi patru înfrângeri (inclusiv într-un amical cu România). Nu este de mirare că fanaticii jurnaliști turci i-au cerut deja demisia tehnicianului român.

”Il Luce” spune însă că nu se gândește la așa ceva și că este sigur că va califica echipa la Europeanul din 2020.

”Să-mi dau demisia? De ce? După cum am mai spus, sunt obişnuit cu tot felul de reacţii. Nu mă afectează ce se spune. Vom merge la Campionatul European. Însă trebuie cu toţii să ne aducem contribuţia. Nu merge cu hocus-pocus”, a spus Lucescu.

Antrenorul a avut meciul lui cu un jurnalist, acesta afirmând că selecționerul a făcut echipa în funcție de interesele anumitor impresari.

”L-am văzut pe Erol la Dordrecht. Juca mijlocaş. După părerea mea trebuia să aibă un rol defensiv. I-am chemat pe el şi pe Kenan. Am vrut să îi văd. Cred că nu-I vreo problemă că am vrut să îi văd. În plus, antrenorul echipei naţionale poate convoca jucătorii în viitorul cărora crede. Dacă nu poate face asta cum să muncească? Erol este un jucător tânăr bun şi are dreptul să fie ales. Acum se va întoarce la echipa de club. Sper că va deveni mai bun. Astăzi mi s-a spus de chestiunea cu impresarii. Dacă jurnalistul respectiv are o problemă cu alţii, asta este altceva. Eu nu voi lăsa să treacă fără consecinţe acest subiect. Voi acţiona în instanţă şi voi cere socoteală”, a spus Mircea Lucescu.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net