Ilie Balaci a murit. FCSB ar fi de acord cu amânarea meciului de azi cu CSU Craiova

Ultima actualizare:

    Craiova și FCSB urmează a se înfrunta în această searăFoto: Sport Pictures
Craiova și FCSB urmează a se înfrunta în această searăFoto: Sport Pictures

În această seară, la Craiova urmează a se disputa meciul de fotbal CSU Craiova - FCSB. Cum se discută despre amânarea partidei, în contextul în care Ilie Balaci a murit în această dimineață, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, la DigiSport, că gruparea roş-albastră va fi de acord cu amânarea meciului din această seară, în cazul în care oficialii de la CS Universitatea Craiova vor cere acest lucru la LPF.

Oficialul echipei bucureștene a spus: "Am auzit că cei de la Craiova vor să solicite ligii amânarea meciului, noi nu putem fi decât de acord cu orice. Indiferent ce se va decide, noi suntem de acord", a declarat Stoica.

Meciul CS Universitatea Craiova - FCSB este programat în această seară, de la ora 21.00, în etapa cu numărul 12 a Ligii I.

Fostul internaţional Ilie Balaci a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri. Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net