Ilie Bărbulescu va fi înmormântat marți

Ultima actualizare:

    Ilie Barbulescu a decedat la 1 februarieFOTO: Sportpictures.eu
Ilie Barbulescu a decedat la 1 februarieFOTO: Sportpictures.eu

Familia lui Ilie Bărbulescu a anunţat că sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului fotbalist a fost depus la Catedrala Sfântul Andrei din cartierul Trivale.

Marți, în jurul orei 12.30, sicriul va ajunge şi la stadionul Nicolae Dobrin pentru ca suporterii alb-violeţi să aibă posibilitatea să-i aducă un ultim omagiu fostului jucător. Înmormântarea va avea loc marţi, în jurul orelor 13.00-13.30, la cimitirul Sfântul Gheorghe din Piteşti.

Fost fotbalist al echipei Steaua, Ilie Bărbulescu s-a numărat printre titularii formației care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1986. El a decedat în somn la vârsta de 62 de ani, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Născut la Piteşti, Bărbulescu a jucat la FC Argeş, FC Olt, Petrolul, Steaua, CS Mioveni şi Callatis Mangalia. Cu Steaua, fostul fundaş a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986, Supercupa Europei, în acelaşi an, titlul naţional,în 1985, 1986, 1987 şi Cupa României, în 1985 şi 1987. Cu FC Argeş, el a câştigat titlul naţional în 1979. La echipa naţională, Bărbulescu a evoluat de cinci ori.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net