Ilie a făcut cinste cu bere

Ultima actualizare:

    «Generaţia de Aur»
«Generaţia de Aur»

Ilie Dumitrescu le-a dat de băut apropiaţilor cu ocazia deschiderii unui nou bar pe care îl va patrona fiul său cel mare, Dan Dumitrescu.

Proiectul „Berăria Hanul cu Tei" a fost lansat în colaborare cu Heineken la iniţiativa fostului stelist care îşi dorea de mai mult timp să aducă un design deosebit printre localurile deja obişnuite ale Capitalei.

Situată pe strada Lipscani, numărul 63-65, berăria a fost realizată cu mare atenţie în aşa fel încât să dea senzaţia că te afli în Bucureştiul anilor 30, pereţii find tapetaţi cu fotografii de la aceea vreme.

Localul care poate suporta o capacitate de 250 de persoane a fost inaugurat ziele trecute, eveniment la care au luat parte mai multe nume mari din lumea fotbalului românesc.

Printre cei prezenţi s-au numărat şi fostii colegi ai lui Ilie Dumitrescu de la Steaua sau din "Generaţia de Aur" a Romaniei precum Gica Popescu, Gabi Balint, Bogdan Stelea, dar şi bunul său prieten, agentul FIFA, Victor Becali. În incinta clădirii Hanul cu Tei mai funcţionează şi restaurantul Embassy, deschis de fostul internaţional în anul 2009, dar şi numeroase galerii de artă, achizitionate de Ilie Dumitrescu de-a lungul anilor.

Preţuri accesibile

Cu un aer foarte elegant şi o arhitectură în stilul secolului al XIX-lea, clădirea Hanul cu Tei, unde este amplasată berăria fostul internaţional îşi oferă confortul şi liniştea de care ai nevoie pentru o clipă de relaxare.

Ospătarii localului te întâmpină cu un meniu foarte variat de băuturi şi preparate pe toate gusturile. Aici poţi găsi aproximativ 25 de tipuri de bere cu preţuri accesibile, începând de la 7 până la 15 RON, diferite tipuri de vin sau sampanie care pot ajunge până la 450 Ron, dar şi multe feluri de mâncare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net