Încă un "canibal" în fotbal! Diego Costa l-a muşcat de gât pe Barry?

Ultima actualizare:

    Spaniolul a fost eliminat după ce şi-a pierdut minţile în înfrângerea, scor 0-2, suferită în FA Cup, în faţa lui EvertonFoto Click!
Spaniolul a fost eliminat după ce şi-a pierdut minţile în înfrângerea, scor 0-2, suferită în FA Cup, în faţa lui EvertonFoto Click!

Luis Suarez şi-a câştigat de mult porecla de "canibal", scenele în care îşi muşcă adversarii făcând înconjurul lumii anul trecut. De când e la Barcelona, uruguaianul s-a mai cuminţit însă, iar locul său a fost luat de un alt atacant celebru.

Spaniolul Diego Costa este de departe unul dintre cei mai antipatizaţi atacanţi din Anglia, jucătorul lui Chelsea având un joc excesiv de murdar. Nu există meci în care să nu-şi provoace sau lovească adversarii fără minge, lipsit total de fair-play, dar a scăpat mai tot timpul de pedeapsă. Sâmbătă seara, în FA Cup, pe Goodison Park, împotriva lui Everton, a comis-o însă grav. Faultat de Gareth Barry în apropierea careului advers, Costa s-a ridicat furios şi după o berbeceală cu jucătorul gazdelor a decis să-l muşte pe acesta de gât într-un acces de furie oarbă.

Şi-a dat imediat seama de ce a făcut şi s-a oprit, îmbrăţişându-l apoi duios pe Barry. A fost prea târziu însă, pentru că Mike Oliver, centralul partidei, l-a văzut şi i-a arătat cartonaşul roşu. Era minutul 84 şi Everton conducea cu 2-0 datorită dublei lui Lukaku, iar incidentul produs din frustrare a făcut ca acesta să fie şi scorul final.

Ironia sorţii a fost însă faptul că nici Barry n-a rezistat pe teren până la final, acesta văzând al doilea galben şi implicit roşu trei minute mai târziu. Everton s-a calificat în semifinalele FA Cup, deocamdată alături de Crystal Palace. Arsenal - Watford şi Manchester United - West Ham United se joacă azi.

Duminică, după meci, "victima" Gareth Barry a spus că Diego Costa nu l-a muşcat, deşi imaginile par să arate altceva.

Vezi mai jos filmuleţul cu noul canibal din fotbal, Diego Costa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net