Începe lupta cu ungurii pentru locul doi!

Ultima actualizare:

Piţurcă despre:

Meciul cu Ungaria: „E o luptă pentru locul doi, cine câştigă are prima opţiune pentru a ocupa această poziţie în clasament. Ungurii su fost conduşi în meciul cu turcii, au revenit şi au învins. Se apără bine şi sunt periculoşi în atac".

Lipsa spectatorilor: "Mi-ar fi plăcut ca stadionul să fie plin , dar poate aşa avem un mic avantaj fiindcă jucătorii vor auzi ceea ce le spun de pe bancă. Apropo de ceea ce spun unii oameni din fotbal că noi suntem favoriţi: Ungaria e acum pe locul doi şi are o forţă mai mare ca a noastră. Totuşi, noi suntem mai tehnici".

Presiunea de la echipa naţională: "La fiecare meci e tensiune şi presiune pentru că două-trei meciuri pierdute înseamnă că ai ieşit din cursa pentru calificare. Nu vreau să dăm alte conotaţii acestui meci cu Ungaria. Este numai un joc de fotbal, trebuie să ne respectăm vecinii aşa cum şi ei, cred, că ne respectă pe noi".

Selecţia lui Keşeru: „Este în formă, am văzut aproape toate meciurile sale şi a marcat atâtea goluri în Franţa (n.r. - golgheter în liga a 2-a, cu 17 reuşite), un campionat unde este foarte greu de înscris. Să vedem cum reacţionează, mai ales că e prima dată convocat la naţională".

Mutu: „Nu e la parametrii maximi pentru că a fost accidentat, dar a revenit şi a jucat deja două meciuri ca titular. La un asemenea meci, o să treacă şi peste momentele dificile".

Problemele din apărare: „Latovlevici nu este în lot fiindcă pe banda stângă în apărare îl am pe Ştefan Radu şi Raţ, iar pentru postul de fundaş dreapta i-am chemat pe Tamaş şi Luchin (n.r. - ambii fundaşi centrali)".

Renunţarea la Daniel Niculae: "Sunt alţi patru pe postul lui şi el ştia că dacă nu se vor accidenta ceilalţi atunci nu va fi oprit în lot. El nu a jucat mult timp, abia acum cei de la Kuban se bazează pe el".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net