Începe lupta pentru locul 1

Ultima actualizare:

    Simona HalepFoto: Mediafax
Simona HalepFoto: Mediafax

Simona Halep începe US Open pe locul secund în clasamentul mondial. La capătul turneului american jucătoarea noastră poate ajunge chiar lider mondial! Pentru asta trebuiesc întrunite anumite condiţii, dar, cel mai important este primul meci, de diseară, ora 18.00, ora României, contra americancei Danielle Rose Collins, fără loc în clasamentul WTA.

Socoteala e simplă: Simona Halep poate deveni lider mondial – o premieră pentru România – dacă va câştiga titlul la US Open şi Serena Williams va fi eliminată cel mai târziu în faza sferturilor de finală. Ca să vorbim şi pe puncte, Simona va avea, în cazul cuceririi titlului, 8.030 puncte. Serena Williams ar avea, prin calificarea în sferturile de finală, 7.860 de puncte. Dacă ar ajunge în semifinale, Serena ar urma să acumuleze 8.210 puncte şi va fi sigură de ocuparea primului loc în clasamentul mondial şi după terminarea US Open. 

De asemenea, în funcţie de rezultatul înregistrat la US Open, Simona Halep ar putea coborî, în cel mai greu caz, până pe locul 6 în lume după terminarea US Open. Referitor la meciul de diseară, românca a spus că se concentrează deja la întâlnirea cu americanca Danielle Collins, partidă care va deschide oficial competiţia pe arena Arthur Ashe, cel mai mare stadion de tenis din lume. 

“Întotdeauna primul meci este dificil la orice competiţie, aşa că trebuie să mă concentrez, să-mi dau toata silinţa şi să câştig meciul. Am făcut progrese în jocul meu, serviciul meu s-a îmbunătăţit, lovesc cu reverul mai bine ca oricând, aşa că vreau să continui această evoluţie şi să văd cât de departe pot ajunge”.

Şi-a cumpărat o geantă

simeon stalpnicul png

Românca a avut parte şi de clipe de relaxare la New York. Şi le-a petrecut aşa cum îi place cel mai mult: la cumpărături. ” Mi-am luat o geantă de mână, dar nu pot spune ce marcă”, a mărturisit, râzând.  Jucătoare de tenis din România a povestit că lumea deja o tratează ca pe un star în ascensiune: "M-a recunoscut un poliţist. Unul singur. Mi-a spus: «Tu eşti Simona Halep, nu?». «Da, eu sunt»”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net