Dinamo e unul dintre granzii bucureşteni care a suferit mari transformări în această pauză de iarnă. Trupa din Ştefan cel Mare are de azi noi şefi şi nou antrenor pe banca tehnică. În plus, la echipă a revenit fostul golgheter, Marius Niculae.


Cea mai importantă mutare este de departe venirea pe postul de manager general  a lui Daniel Stanciu, fostul şef al celor de la ASA Târgu Mureş. Acesta îl deposedează practic de autoritate în club pe Constantin Anghelache, care va rămâne, aşa cum a confirmat şi acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă, doar "un fel de consilier". Nu ştim încă exact "ce fel" de consilier, dar e clar că acum la club nimic nu va mişca fără ştirea sau acordul lui Stanciu.

 • conferinta prezentare dinamo stanciu teja
  Foştii colegi, Dănciulescu şi Niculae, au de acum o relaţie de şef şi subaltern
  Foto Click!
 • conferinta prezentare dinamo stanciu teja
  Teja şi Stanciu sorb cuvintele omului care îi plăteşte, Negoiţă
  Foto Click!
 • conferinta prezentare dinamo stanciu teja
  Noua echipă tehnico-administrativă a "Câinilor" pare destul de încruntată
  Foto Click!
 • conferinta prezentare dinamo stanciu teja
  Daniel Stanciu e mândru că dintr-un splu jurnalist a ajuns şeful lui Dinamo
  Foto Click!
 • conferinta prezentare dinamo stanciu teja
  Mihai Teja se gândeşte deja la startul pregătirilor cu Dinamo
  Foto Click!
 • conferinta prezentare dinamo stanciu teja
  Noile achiziţii au ciocnit un pahar de şampanie ca să le poarte noroc în returul de campionat
  Foto Click!
 • conferinta prezentare dinamo stanciu teja
  Dup un periplu nereuşit prin China, Ucraina şi Turcia, Marius Niculae s-a întors "acasă"
  Foto Click!
1/7

"Sunt onorat de faptul că am venit la Dinamo. Nu mi-a fost greu să accept propunerea conducerii, dar am avut un sentiment bun cînd am acceptat. E o mare provocare pentru mine şi pentru noua echipa de conducere. Am găsit un club foarte bine organizat şi un club la care s-au făcut lucruri foarte bune. Vrem să readucem Dinamo în prim-planul fotbalului românesc. Putem să avem rezultate importante, dar avem nevoie de timp. E un proiect pe doi ani şi jumătate", a declarat acesta la conferinţa de presă în care a apărut pentru prima dată cu cravată roşie, ca oficial al lui Dinamo.

Apoi, Mihai Teja, noul antrenor principal al "câinilor", şi-a luat şi el postul în primire.

daniel_stanciu.jpg

daniel stanciu asa mures dinamo
Daniel Stanciu începe cea mai mare provocare din cariera sa de conducător în Liga I
Arhiva Click!

"Vreau să le mulţumesc lui Ionuţ Negoiţă şi lui Daniel Stanciu pentru încredere şi pentru această şansă. Este o onoare şi o şansă mare pentru mine. Am lucrat 10 ani la Dinamo şi ştiu ce înseamnă spiritul lui Dinamo. Ştiu cît de mulţi suporteri are această echipă şi ce presiune este. Acum este un moment greu, sîntem pe locul 8, dar încercăm să facem o echipă competitivă, care să joace fotbal ofensiv şi care să obţină rezultate bune. Vrem să fim cît mai sus la finalul anului. Vom vedea în următoarele săptămîni ce posturi trebuie acoperite la Dinamo", a afirmat acesta.

646317-645023-608827-ionut-negoita.jpg

Acţionarul majoritar al lui Dinamo are mare încredere în noua lui echipă şi confirmă tragerea pe linie moartă a lui Constantin Anghelache

Acţionarul majoritar, Ionuţ Negoiţă, a ţinut să punctez speranţele pe care şi le pune în acest "New Dinamo": "Dinamo intră într-o altă etapă. Este foarte important că planul de organizare a fost aprobat. Ieşirea din insolvenţă e o chestiune de cîteva luni. Continuăm reconstrucţia lui Dinamo. Mă bucur de această nouă formulă a echipei Dinamo. Vrem să revenim acolo sus unde Dinamo a fost de multe ori. Vreau să îi mulţumesc lui Flavius Stoican pentru ce a făcut pentru echipă, a realizat lucruri deosebite. Domnul Anghelache rămîne alături de noi, un fel de consilier al meu şi ne va ajuta de fiecare dată. Noi mereu ne gîndim la titlu, dar acum ştim că este imposibil să cîştigăm. Facem tot ce putem ca la anul să avem şanse mari la titlu, dar nu promitem nimic. Avem un buget bun, un buget echilibrat, care să ne asigure continuitate. Vor veni jucători în iarnă, dar mai mulţi vor veni la vară. Sînt cîţiva jucători care au oferte de la alte cluburi, dar încă nu este nimic concret. Daniel Stanciu va fi numărul 1 la Dinamo. El va conduce clubul".

danciulescu.jpg

Dănciulescu se bucură că a fost numit manager sportiv şi nu mai e nevoit să asigure interimatul ca antrenor

Cei mai scumpi la vorbă au fost Ionel Dănciulescu, care răsuflă uşurat după ce a scăpat de povara antrenoratului şi trecerea sa în barca şefilor, pe post de manager sportiv, şi noua achiziţie, Marius Niculae. "Funcţia de manager sportiv este cea care mă reprezintă pe mine, dar mereu voi ajuta echipa din orice postură. Am mare încredere în acest proiect, dar e nevoie de timp pentru a ajunge la o maturitate. Sîntem încrezători că mergem în direcţia cea bună, dar ştim că nu va fi uşor. După ce vom ieşi din insolvenţă, Dinamo va redeveni o forţă în Liga 1 şi cupele europene. Vom analiza situaţia fiecărui jucător şi vedem cine va pleca şi cine va veni", a spus "Corbul".

"Mă bucur că am posibilitatea să joc din nou în tricoul lui Dinamo. Mă bucur că revin acasă. Ştiu că va fi greu şi doar prin muncă multă şi seriozitate vom aduce Dinamo unde îi este locul. Ştiu că echipa e într-o situaţie dificilă şi vreau să ajut. Am ales cu sufletul", a încheiat "Săgeată", care speră să fie mai convingător pe teren, decât în conferinţe.

marius niculae

marius niculae cristina divort raisa
După scandalul cu divorţul şi apoi împăcarea cu soţia sa, Cristina, "Săgeată" vrea să se concentreze din nou doar pe fotbal
Foto: Click!
 
 
Loading...