Incidente la Sfântul Gheorghe, după victoria cu Dinamo: Dănciulescu, afectat de gazele lacrimogene - FOTO

Ultima actualizare:

    Stewarzii au apelat la gaze lacrimogene pentru a linisti faniiFOTO: Sportpictures.eu
Stewarzii au apelat la gaze lacrimogene pentru a linisti faniiFOTO: Sportpictures.eu

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins cu scorul de 2-0 pe Dinamo în ultimul meci din etapa a șasea a play-out-ului Ligii 1 la fotbal. La finalul partidei, fanii dinamoviști au vrut să intre pe teren, fiind opriți de stewarzi cu gazele lacrimogene. Ionel Dînciulescu s-a numărat printre victime.

După golul al doilea, fanii dinamovişti au rupt gardul care separă tribuna de teren, încercând să părtrundă pe gazon. Stewarzii au intervenit cu spray-uri lacrimogene, printre cei afectaţi de gazul iritant fiind şi directorul general al oaspeţilor, Ionel Dănciulescu, aflat în zona galeriei "alb-roşii". Şi jucătorii dinamovişti au fost afectaţi de gazele lacrimogene, din cauza faptului că au mers spre galeriei pentru a-i calma pe suporteri.

Ionel Dănciulescu a declarat că incidentele de la Sfântu Gheorghe ar fi fost provocate de faptul că un fan al gazdelor a fluturat un steag al Ungariei în zona galeriei "alb-roşii". Ulterior, el a revenit şi a admis că este posibil ca un fan dinamovist să fi intrat în posesia steagului şi să fi declanşat incidentele.

"În afară de nişte gaze lacrimogene luate în faţă şi pe căile respiratorii şi câteva şuturi în fund, sunt ok. Nu ştiu de la cine am luat şuturile, erau nişte stewarzi acolo. Eu nu voiam decât să-i bag înapoi pe suporterii noştri. Nu a fost ceva ieşit din comun. A plecat totul de la un fan al lui Sepsi, care a venit cu steagul Ungariei ostentativ chiar în faţa galeriei lui Dinamo. Nu a plecat de la noi, chiar vreau să-i felicit pentru comportamentul pe care l-au avut de-a lungul meciului. Probabil dacă suprterul nu venea ostentativ nu s-ar fi întâmplat nimic. Eu am vrut doar să-i calmez şi să nu degenereze", a declarat Dănciulescu, la Digi Sport.


    Incidentele au umbrit meciul Sepsi - DinamoFOTO: Sportpictures.eu
Incidentele au umbrit meciul Sepsi - DinamoFOTO: Sportpictures.eu

"Am înţeles că steagul ar fi fost luat de cineva de la noi din galerie, nici nu ştiu, e o confuzie totală. O să mă interesez să văd care e realitatea", a precizat Dăciulescu, în a doua intervenţie la postul citat.

Reluările TV au arătat cum stewarzii îl aleargă pe un suporter îmbrăcat în negru, la fel ca fanii echipei Dinamo, care are în mână un steag al Ungariei. Acesta este prins cu dificultate de forţele de ordine, nu înainte să apuce să şuteze în mingea de pe teren. Este posibil ca acesta să fi furat steagul de la susţinători ai gazdelor, informează news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net