Încurajaţi de soţii la meciul de 20 de milioane €!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un stadion plin, o atmosferă electrizantă şi 15.000 de oameni care speră să-şi vadă favoriţii în grupele Ligii Campionilor. De asta vor avea parte clujenii diseară, la returul cu Basel, din play-off-ul Ligii Campionilor. De departe, cei mai înfocaţi fani vor fi membrii famiilor campioanei, în special soţiile şi prietenele, care nu lipsesc de la nici un meci important din Gruia.

20 de milioane de euro! Aceasta este miza partidei de diseară, dintre CFR Cluj şi Basel. Elveţienii vin cu ambiţii mari în Gruia, mai ales că au fost învinşi acasă cu 2-1.

Clujenii îşi pun toate speranţele în cele 90 de minute de foc şi au încredere că suporterii îi vor ajuta să intre în grupele Ligii Campionilor. Printre cei peste 15.000 de suporteri care vor umple până la refuz arena din Gruia, se vor afla şi iubitele şi soţiile elevilor lui Ioan Andone.

Soţia lui Bastos s-a mutat din Brazilia la Cluj

simeon stalpnicul png

Nevasta lui Kapetanos a lucrat în televiziune

simeon stalpnicul png

Consoartele campionilor nu lipsesc de la nici un meci important al „vişiniilor" şi sunt conduse de „şefa de galerie", Dulce Cadu, soţia căpitanului portughez al CFR-ului.

Bună prietenă, şi, din vară fină, Beatrice Stăncioiu, nevasta portarului Edi Stăncioiu, este o prezenţă nelipsită de la stadion. Oamenii de gol ai campioanei, grecul Kapetanos şi senegalezul Sougou vor fi şi ei susţinuţi din tribună de „jumătăţile" lor: Fotini Dougali, fosta jurnalistă la un post de televiziune elen, respectiv Patricia, care a cochetat tot cu televiziunea, însă în capitala Franţei, Paris.

Romana Hora e vedetă a postului tv deţinut de Paszkany

simeon stalpnicul png

Daniela Mureşan nu ratează nici un meci al soţului

simeon stalpnicul png

Lorena, nevasta jucătorului preferat al lui Arpad Paszkany, Rafael Bastos, s-a mutat din Brazilia la Cluj, pentru a fi alături de mijlocaş şi a-l încuraja la fiecare meci. La fel a procedat şi Helena, soţia atacantului Ronny Da Silva, accidentat extrem de grav la meciul cu Rapid.

Ioan Hora are şi el parte de aplauze din tribună, iubita lui, Romana, vedetă la televizunea patronului Paszkany, fiind prezentă la toate meciurile internaţionalului român. Daniela Mureşan face orice sacrificiu pentru soţul ei, mijocaşul Gabi Mureşan, cu care are un băiat, Luca. Flori, iubita lui Viorel Nicoară a devenit mare microbistă şi asistă din tribune la partidele CFR-uuli.

Cadu şi-a băgat în şedinţă colegii

Tehnicianul Ioan Andone şi-a băgat în cantonament jucătorii încă de luni, la prima oră, pentru a putea pregăti cum se cuvinte returul cu Basel. Dincolo de şedinţe şi vizionări, jucătorii au fost convocaţi ieri dimineaţă la o scurtă şedinţă de vestiar, „condusă" de căpitan.

„Este cel mai important meci pentru noi şi pentru CFR şi toţi trebuie să fim concentraţi la maximum. Le-am zis şi colegilor că trebuie să pornim jocul ca şi când am fi făcut 0-0 la Basel. Sunt convins că vom avea un meci mult mai greu decât cel din Elveţia. În tur i-am luat pe nepregătite, dar cred că acum cei de la Basel ştiu la ce să se aştepte din partea noastră", a mărturisit Ricardo Cadu.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net