Căpitanul Barcelonei a primit o ofertă tentantă din China, dar şi o promisiune inedită, care n-are legătură cu fotbalul.


35 de milioane de euro pe an e salariul pe care gruparea chineză Tianjin Quanjian e dispusă să-l ofere unuia dintre cei mai valoroşi fotbalişti din lume, Andres Iniesta. Mijlocaşul de 33 de ani al Barcelonei se îndreaptă spre finalul carierei, astfel că nu-i exclus să dea curs unei asemenea provocări din afara Europei, după modelul fostului său coleg Xavi.

Pentru ca despărţirea lui Iniesta de clubul său de suflet să fie cât mai „dulce”, chinezii au plusat şi au venit cu o propunere bonus.

Astfel, asiaticii vor să-l ajute pe Iniesta în dezvoltarea propriei afaceri, promiţându-i achiziţionarea a două milioane de sticle de vin din podgoria de 120 de hectare (Bodega Iniesta) pe care fotbalistul o deţine în oraşul natal din Catalunia. Dacă va accepta, Andres Iniesta va fi antrenat la gruparea din Tianjin de un fost internaţional portughez, Paulo Sousa, iar în vestiar va găsi nume grele din fotbalul mondial, precum brazilianul Pato, belgianul Witsel şi francezul Modeste.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: