Insolvenţă la Dinamo: termen - 11 iunie! Şefii trebuie să arate că nu au avut condamnări în ultimii cinci ani

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)
Ionuţ Negoiţă (foto: Dorin Constanda)

Roş-albii au anunţat cu o zi înainte de împlinirea a 66 de ani de existenţă a clubului că a fost depus la Tribunalul Bucureşti dosarul prin care solicită procedura de insolvenţă din cauza datoriilor uriaşe.

Ieri, cazul a ajuns pe masa judecătorilor, dar s-a decis termenul de 11 iunie pentru luarea unei hotărâri, până atunci dinamoviştii fiind nevoiţi să aducă acte prin care să se arate că acţionarii nu au fost condamnaţi în ultimii cinci ani de înşelăciune sau delapidare.

"Repune cauza pe rol pentru a se cita debitoarea cu menţiunea de a se depune la dosar declaraţie pe proprie răspundere autentificată de notar sau certificată de avocat, în sensul că administratorii, directorii şi/sau asociaţii nu au fost condamnaţi definitiv pentru bancrută frauduloasă, gestiune frauduloasă, abuz de încredere, înşelăciune, delapidare, mărturie mincinoasă, fals ori intracţiuni prevăzute în Legea nr. 21/1996, în ultimii cinci ani anteriori deschiderii procedurii. Totodată, debitoarea se va cita cu menţiunea de a se depune la dosar bilanţul certificat de către administrator şi cenzor/ auditor. Acordă termen la data de 11.06.2014. Dată în cameră de consiliu, pronunţată în şedinţă publică, azi, 28.05.2014", se arată pe pagina tribunalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net