Ioan Becali poate fi eliberat condiţionat

Ultima actualizare:

    Ioan Becali a intrat la închisoare în martie 2014Foto: Mediafax
Ioan Becali a intrat la închisoare în martie 2014Foto: Mediafax

Judecătoria Medgidia a decis, joi (12 noiembrie), că Ioan Becali poate fi eliberat condiţionat, la propunerea comisiei din cadrul Penitenciarului Poarta Albă.

Instanța a admis, joi, propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă și a dispus liberarea condiţionată a lui Ioan Becali, informează Mediafax.

Decizia Judecătoriei Medgidia nu este definitivă, având drept de contestaţie în trei zile de la comunicare pentru procuror şi condamnat.

Judecătoria Medgidia a decis și în data de 29 octombrie liberarea condiționată a lui Ioan Becali, dar atunci a luat decizia ca răspuns la solicitarea făcută de avocații acestuia. Decizia respectivă, care nu era definitivă, a fost atacată, însă deocamdată nu a fost fixat un termen la Tribunalul Constanţa.

Fostul impresar de fotbal Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la o pedeapsă de şase ani şi patru luni de închisoare, primită în dosarul transferurilor de jucători, din care a executat aproape un an şi opt luni. El se află în Penitenciarul Poarta Albă, din judeţul Constanţa.

Alături de Ioan Becali, în dosarul transferurilor de jucători au fost condamnaţi la închisoare fostul internaţional Gheorghe Popescu, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Victor Becali, Gheorghe Neţoiu şi Jean Pădureanu.

Până la ora actuală, au fost eliberaţi condiţionat fostul internaţional Gică Popescu, fostul patron al FC Rapid Gheorghe Copos şi Jean Pădureanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net