Președinte la Gaz Metan Mediaș, Ioan Horoba s-a declarat dezamăgit de rezultatul cu care s-a încheiat meciul de astăzi, cu ”U” Cluj (2-5). Acesta a spus că Eric a primit ”cartea verde” provizorie de la FIFA, însă este convins că gruparea ucraineană va plăti despăgubiri de peste un milion de euro.


Horoba nu și-a putut explica eșecul suferit în fața lui ”U” Cluj, pe care a numit-o Dinamo II ținând cont că acolo evoluează câțiva foști componenți ai echipei bucureștene.  Acesta i-a dat dreptate lui Mihai Stoichiță, care a spus despre apărătorii Gazului că ”au fost statui”...

Președintele grupării sibiene a comentat vestea că Eric a primit dreptul de a evolua la echipa Karpati Lvov din Ucraina. ”Este vorba despre cartea verde provizorie. Noi vom continua să ne batem pentru a primi despăgubiri. La FIFA sau la TAS, nu pot să vă spun acum. Sunt însă sigur că vom primi peste un milion de euro”, a declarat conducătorul lui Gaz Metan Mediaș la Digi Sport.

Eric de Oliveira a mulțumit fostei sale echipe pentru faptul că i-a oferit ocazia de a juca patru ani sub culorile ei. ”Totul ce am trait la Mediaș o fost frumos, cu nima, dragostea si intensitate mexima”, a scris brazilianul, în română, pe Facebook.

Loading...