Ioana i-a făcut lui Gabriel Tamaş o fetiţă

Ultima actualizare:

Fundaşul român de 28 de ani este cel mai fericit om din lume pentru că a devenit pentru prima dată în viaţă tătic. Logodnica sa, Ioana Nuţ, a adus pe lume o superbă fetiţă.

Fericitul eveniment a avut loc la Clinica „Regina Maria" din Braşov, oraşul natal al fotbalistului. "Eu şi Gabi suntem foarte fericiţi că cea mică este sănătoasă. Altceva nu mai contează. Abia o aşteptam şi promitem că vom fi nişte părinţi model. De acum ea e numărul 1 în familia noastră", ne-a declarat Ioana, fericită, la doar câteva ore după naşterea micuţei.

Interesant este faptul că Gabriel Tamaş şi Ioana Nuţ nu sunt deocamdată căsătoriţi, cei doi având nunta programată pentru această vară. Locaţia petrecerii a fost deja stabilită la hotelul „Aurelius - Împăratul Romanilor", fostul complex „Mioriţa". Naşii de cununie ai viitorilor însurăţei vor fi Nicu Gheară şi soţia sa.

A fugit de la meciul cu Manchester City

Tamaş aştepta ca naşterea fetiţei sale să aibă loc în orice moment, dar spera ca travaliul să nu se producă în preajma unui meci important. Din păcate, de ce i-a fost frică n-a scăpat. Ioana a adus-o pe micuţă pe lume chiar în ziua când WBA urma să joace cu Manchester City.

Chiar şi aşa, Tamaş n-a rezistat tentaţiei, l-a anunţat pe antrenorul Roy Hodgson să nu se bazeze pe el şi a fugit de urgenţă în România.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net