Badea este al doilea antrenor demis din acest sezon, după Bogdan Andone, de la Astra. Dusan Uhrin a fost și el înlocuit cu Jorge Costa, la Mediaș, însă cehul este doar suspendat pe termen nelimitat.


Începând de ieri, Ionuț Badea este fostul tehnician al piteștenilor. Chiar dacă i-a promovat în prima divizie, el nu a rezistat pe bancă decât 7 etape, startul în campionat fiind mai mult decât greoi. Practic, cu un singur punct, FC Argeș ocupă penultimul loc, la egalitate cu ultima clasată, Astra Giurgiu. Noul tehnician al echipei va fi Ionuţ Moşteanu, care a făcut parte din staff-ul lui Ionuţ Badea şi care cunoaşte foarte bine lotul de jucători. El va fi ajutat de secundul Dragoş Radu şi de antrenorul cu portarii Viorel Dumitrescu. Moșteanu mai are o singură experiență ca principal, la FC Vaslui.

Ionuț Badea e al treilea antrenor îndepărtat de la o echipă de la startul Ligii 1. Înaintea lui au fost demiși Bogdan Andone, de la Astra, și Dusan Uhrin, de la Gaz Metan. În acest ultim caz, despărțirea nu a fost făcută și în acte, cehul fiind ”suspendat pe termen nelimitat”, deoarece încă nu s-a ajuns la un numitor comun privind încheierea contractului. Cert este că echipa e pregătită acum de Jorge Costa.

 
 
Loading...