Ionuţ Badea, încă un antrenor pus pe liber!

Ultima actualizare:

Coincidenţă sau nu, sezonul trecut situaţia era identică cu ceea ce se petrece în prezent, în timp ce-n urmă cu două ediţii, în aceeaşi perioadă, au fost demişi 13 inşi. Eşecul de luni seară în faţa celor de la Săgeata Năvodari, 1-2, i-a fost fatal lui Ionuţ Badea. Înaintea confruntării primise ultimatum din partea şefilor şi avea nevoie de patru succese pentru a mai sta pe banca Oţelului.

Însă nu a putut îndeplini nici măcar primul pas şi a fost anunţat în direct la tv că va rămâne fără echipă. "Nu este un moment plăcut pentru mine. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Sper ca cine va veni în locul meu să facă mai mult, dar vă spun că Badea este un antrenor foarte bun, o să vedeţi", s-a lăudat el.

Badea se alătură altor 11 antrenori ce au fost demişi de la începutul acestui sezon, dar moda "malaxorului" în campionatul autohton a făcut în fiecare an victime. Ca o confirmare: în sezonul trecut după 12 etape au fost daţi afară tot atâţia tehnicieni, la fel ca acum.

Antrenorii demişi în cele 12 etape

Nume                        Echipa       Etapa

Ilie Stan                  FC Vaslui    a 2-aMircea Rednic           CFR        a 4-aAdrian Szabo        FC Braşov   a 5-aCătălin Anghel          Viitorul      a 6-aNicolae Manea        Corona      a 6-aAurică Ţicleanu       Corona      a 8-aGigi Mulţescu           Dinamo     a 8-aIonel Ganea              “U” Cluj      a 9-aIonuţ Moşteanu      FC Vaslui    a 10-aVali Velcea              ACS Poli   a 10-aGheorghe Barbu    “U” Cluj       a 11-a Ionuţ Badea               Oţelul       a 12-a

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net