Ionuţ Negoiţă, după ultima înfrângre a lui Dinamo: "Nu-şi vor mai lua banii până nu ajung pe locul 3"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Infrangerea suferită acasă cu Concordia Chiajna, scor 2-3, l-a făcut pe patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, să ia măsuri. Acesta a declarat, miercuri, la Digi Sport, că s-a hotărât ca fotbaliştii să nu mai fie plătiţi până când echipa bucureşteană va ajunge pe locul trei în clasament.

"Trebuie să recunosc că nu mi-e drag să fiu şi prezent, să bat drumul până la stadion să văd o bătaie de joc de fotbal. Eu am făcut tot ce am ştiu mai bine, tot ce am putut. Am mers pe mâna specialiştilor. Din principiu susţin clubul Dinamo pentru că e o răspundere pe care mi-am asumat-o şi pentru suporteri, dar eu de mai multă vreme sunt destul de dezamăgit de ce se întâmplă în fotbal. Am avut o serie de obligaţii, echipamente, terenul refăcut şi alte lucruri necesare pentru performanţă şi s-au realizat. Au venit, au plecat jucători.. Consider, pe lângă faptul că au venit şi au plecat jucători, că aşa s-a considerat, au fost nişte măriri de salarii, suntem cu bugetul după FCSB şi CFR Cluj, salarii destul de bune, am făcut eforturi mari, ca urmare sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă. Îmi pare rău, cred eu că nu e bine să fii prea domn. Pe data de 15 au fost plătite salariile, totdeauna au fost plătite la zi şi cred că asta nu e în regulă, pentru că nu se apreciază. Voi schimba acest lucru, dacă lucrurile nu îşi vor reveni", a spus Negoiţă, citat de news.ro.

Ionuţ Negoiţă a precizat că are încredere în valoarea lotului dinamovist, dar echipa este "de râsul fotbalului" şi nu îl acuză pentru acest lucru pe tehnicianul Vasile Miriuţă. "Am încredere în valoarea lotului, în jucătorii care au venit, că s-a făcut ce s-a făcut bine, dar cred că aici e o chestiune de atitudine, cred că cineva îşi bate joc de munca şi investiţiile mele. Cine joacă sau nu joacă. La 1 septembrie li s-au mărit salariile lui Filip şi Hanca. Dar mă interesează faptul că suntem de râsul fotbalului, de râsul altora şi eu nu-mi permit treaba asta. Am văzut că pe stadion că tot eu sunt înjurat. Orice aş face nu e în regulă. Eu ce să mai zic? E mult prea devreme ca să am pretenţii de la orice antrenor ar fi venit. Cred că lucrurile s-au făcut bine. Avem o problemă, ceva nu e în regulă, e o chestiune şi de atitudine, şi lucrul ăsta trebuie să se schimbe. Dacă nu se schimbă, eu nu o să mai fac niciun fel de efort pentru a le plăti salariile la zi", a adăugat el.

Patronul FC Dinamo consideră că la Dinamo nu este o situaţie disperată, dar jucătorii trebuie să îşi schimbe atitudinea. "Până în iarnă mai e drum lung, nu e o situaţie disperată, mai sunt multe meciuri. Avem jucători de echipe naţionale, cu CV bun, au fost aleşi pe sprânceană, ceva nu se leagă şi nu e de la meciul acesta, mai dinainte. Vom vedea care este situaţia. Cred că le e prea bine. Nu e o situaţie disperată, dar liniştea din punct de vedere financiar se va termina pentru că e prea multă stabilitate, e prea bine, prea călduţ, aşa că în funcţie de ce vor oferi vor şi primi. Până nu revenim pe locul trei nu îşi vor mai primi banii, niciunii dintre ei. n fotbal sunt momente şi momente, trebuie să luăm în serios lucrurile şi cred că vina e a mea că am fost prea băiat drăguţ. Nu avem atitudine şi lucrul ăsta îl voi penaliza, pentru că este impardonabil. Atâta timp când nu văd că se lucrează serios şi nu avem rezultate eu voi bloca orice plată".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net