Ionuţ Negoiţă, "tunurile" pe jucători: "E adevărat că au băut! I-am amendat cu câte 3000 de euro!"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax
Ionuţ Negoiţă şi-a desfiinţat jucătoriifoto: Mediafax

Acţionarul dinamovist Ionuţ Negoiţă a răbufnit la adresa jucătorilor după eşecul cu Viitorul, 0-4, şi a anunţat că va renunţa să mai finanţeze clubul.

Ionuţ Negoiţă:

...despre fanii din peluză care au vrut să intre cu forţa la oficială, pentru a-i cere socoteală acţionarului: "N nu înţeleg ce e cu reacţia suporterilor. Ce vor de la mine? Am fost şi sunt o persoană bine intenţionată. Nu eu joc fotbal, eu am salvat Dinamo. Am făcut eforturi mari, sunt pe minus. Am făcut o greşeală intrând în fotbal, nu eram personajul potrivit să intru în această poveste. Am fost avertizat că voi fi înjurat pe banii mei. Nu am vrut să ascult, asta e, am crezut că pot face lucruri frumoase. Pe undeva îi înţeleg pe fani, pentru că ei nu văd atitudine la fotbalişti. Realitatea e că nu sunt din filmul ăsta. Am fost autist şi nu am ţinut cont de sfaturi, asta este".

...despre investiţiile la Dinamo: "Anul acesta avem cel mai mare buget de când sunt la Dinamo. Zic eu că şi jocul ar fi trebuit să fie pe măsură. De ce nu e? Pentru că am fost prea băiat bun. La mine salariile au fost mereu pe primul loc. Dincolo de faptul că sunt cu banii la zi, fotbaliştii au case, maşini scumpe. Dar jucătoriii nu sunt profesionişti, uitaţi-vă cum joacă".

...despre beţia jucătorilor de la Piatra Neamţ, înaintea meciul cu Aerostar Bacău: "Ce s-a scris despre el (nr - Steliano Filip) e adevărat! A petrecut până dimineaţă. Nu are nicio treabă cu fotbalul. Ne mai mirăm de ce pică din picioare. Uitaţi-vă la imagini, îl învârt cei de la Viitorul ca pe un titirez. I-am dublat salariul. Şi lui, şi lui Hanca.  Şi el a fost în acea seară! I-am dat apartament cu trei camere, avea doar cu două. A zis că-i naşte soţia. Fotbal nu mai joacă băieţii ăştia! Au fiţe de fotbalişti, se cred importanţi. Ce vedem vorbeşte de la sine. Nu au fost şase jucători. Eu v-am nominalizat capii răutăţilor, marii fotbalişti. Cei doi (Filip şi Hanca) au impresii, vor salarii mai mari, dar nu joacă nimic".

...despre sancţiunile pe care le vor suporta petrecăreţii: "Să faci aşa ceva în ziua jocului...Este ceva inadmisibil. Toţi cei care au fost au fost penalizaţi cu 3.000 de euro. Probabil, de mâine, unii dintre ei vor rămâne şi fără maşini. Am fost mult prea OK cu ei. Aici nu generalizez, unii dintre ei sunt profesionişti".

...intenţia de a pleca de la Dinamo: "Ce voi face de aici înainte? Caut soluţia şi nu de ieri de azi: caut pe cineva. Vreau pe cineva mai motivat, eu am obosit deja. Am făcut foarte multe lucruri, am renovat la Săftica, am făcut acolo cantonament de patru stele. Puţini au ce avem noi, probabil 3-4 cluburi".

...despre transferuri: "Nu mai vreau să intru în discuţii de genul ăsta acum: cine a plecat, cine a venit. Au plecat jucători buni şi au venit unii...Până la urmă nici asta nu e problema, că avem fotbalişti destui, dar nu avem atitudine. Că dacă ar fi 2-3 jucători problemă, ar compensa ceilalţi, prin dăruire".

...despre comparaţia cu FCSB: "Atâta timp cât încasează din Europa an de an sume foarte mari, noi nu putem să ne batem cu ei. Eu nu am promis niciodată că o să fac minuni. Am promis că o să asigur un cadru financiar stabil. Să ne comparăm cu Steaua acum, nu am fi realişti".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net