Ionuț Popa, despre postul de selecționer: ”Nu mă iau după galeria lui Dinamo”

Ultima actualizare:

    Ionut PopaFOTO: Sportpictures.eu
Ionut PopaFOTO: Sportpictures.eu

Învingător cu Poli Timișoara în fața formațiilor CFR Cluj și Dinamo, conduse de doi tehnicieni considerați favoriți în lupta pentru preluarea echipei naționale, Ionuț Popa a fost întrebat, după succesul cu 2-1 obținut la București, cu Dinamo, dacă nu se gândește la banca primei reprezentative.

Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, luni seară, după ce Comisia Tehnică a FRF a recomandat rezilierea contractului lui Christoph Daum, că germanul a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner. Referitor la posibilul succesor al lui Daum, Popa a glumit: "Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională»".

"Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională». Eu cred că cei de la federaţie trebuie să ţină cont că selecţionerul trebuie să aibă ochii mari şi să-i vadă doar pe-ai lui, de-aia Daum a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner. După părerea mea Mircea Lucescu trebuia să fie selecţioner la naţională, pentru că trebuie să ai şi experienţă bogată", a spus Ionuţ Popa.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în şedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecţionerului Chriostoph Daum de către Comitetul Executiv al federaţiei.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net