Ionuţ Popa este în comă după un stop cardio-respirator

Ultima actualizare:

    Ionuț Popa a fost un antrenor temperamental, dar și cu simț al umoruluiFoto: sportpictures.eu
Ionuț Popa a fost un antrenor temperamental, dar și cu simț al umoruluiFoto: sportpictures.eu

Antrenorul de fotbal Ionuţ Popa (67 de ani) a fost internat la Spitalul Judeţean Arad, marți seară. Acesta a suferit un stop cardio-respirator. Potrivit specialarad.ro, omul de fotbal a fost transporat de urgenţă la secţia UPU, unde a fost resuscitat şi apoi transferat pe secţia ATI, starea sa fiind gravă.

În primăvara lui 2019, Ionuţ Popa a suferit un accident vascular cerebral. Atunci i-au fost descoperite tumori la nivelul capului, care nu pot fi operate. S-a vorbit atunci despre aplicarea unor tratamente costisitoare, dar și despre un sprijin financiar oferit de Gigi Becali, însă, potrivit fiicei sale, Medamira Popa, citată de Digi Sport, totul a rămas în stadiul de promisiuni. Potrivit unei surse de la Spitalul Județean Arad, citată de specialarad.ro, Ionuț Popa este în stare gravă. ”E în comă! A suferit un stop cardiorespirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”.La aflarea acestei vești triste, pe pagina de Facebook a echipei ACS Poli Timișoara a fost postat următorul mesaj: „Poli Timișoara este alături de Ionuț Popa în aceste momente grele. Fostul nostru antrenor este internat la Spitalul Clinic Județean din Arad, după ce a avut nevoie de intervenția ambulanței în cursul zilei de ieri”.

Ionuț Popa a salvat-o pe Poli Timișoara de la retrogradare deși avea 14 puncte penalizare!

Originar din Săvârșin, județul Arad, Ionuț Popa a jucat fotbal la Poli Timișoara, Brăila, Sânnicolau, Vagonul Arad, Victoria Ineu și Aurul Brad. Ca antrenor, a debutat în 1997, când a pregătit pe UTA timp de cinci ani. Ulterior a lucrat la formațiile FC Bihor (2002-2004), Poli Iaşi (2004-2009), UTA (2009/2010, 2018/2019), CSMS Iași (2010, 2011/2012), CS Mioveni (2010/2011), Șoimii Pâncota (2015/2016) și ACS Poli Timişoara (2016-2018). Ultima dată a stat pe banca echipei UTA la un meci cu ACS Poli Timișoara, în martie 2019. Ionuț Popa a izbutit să rămână antrenor la gruparea din Iași timp de cinci ani, între 2004 și 2009, ceea ce reprezintă un record pentru prima ligă în condițiile  în care echipele de fotbal de la noi schimbă periodic antrenorii. La cârma lui Poli Timișoara, a reușit o miraculoasă salvare de la retrogradare în condițiile unei penalizări de 14 puncte, calificarea în semifinalel Cupei României și în finala Cupei Ligii. De asemenea, arădeanul s-a făcut remarcat și printr-o serie de declarații șugubețe. De pildă, a spus cum și-a petrece sfârșitul lumii: „Mi-aș aduna familia, câinii și o sticlă de palincă. Măcar atunci când vine sfârșitul, aș fi amorțit. N-aș simți mare lucru!”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net