Ionuţ Popa: "Nu mergem la Bucureşti să câştigăm Cupa Ligii"

Ultima actualizare:

    Ionuţ Popa
Ionuţ Popa

Antrenorul lui Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a anunţat că finala CUpei Ligii contra lui Dinamo nu e atât de importantă ca meciul din play-out cu Pandurii. El va folosi doar rezerve în meciul de sâmbătă cu roş-albii.

"Înainte de golul superb al lui Budescu am avut o ocazie uriaşă. Nu mă aşteptam să întoarcem rezultatul, dar le-am cerut jucătorilor să joace, să-şi vadă de meserie şi să se ocupe de partea frumoasă a meseriei. În unele momente au reuşit, în altele nu. Neagu, Bocşan, Scutaru, Pedro Henrique şi Novak sunt accidentaţi. Nu cred că-i pot folosi sâmbătă, la finala Cupei cu Dinamo, şi nici la finala cu Pandurii, de marţi.

A revenit Doman, iar atunci când a intrat a dat o tentă de fantezie a fotbalului. E un jucător tehnic. L-am întrebat pe Budescu dacă a nimerit acel gol şi mi-a zis că nu, că încearcă şi la antrenamente. Astra are jucători de mare calitate, iar acest lucru se vede.

Momentan le cer jucătorilor să nu desconsidere fotbalul şi competiţiile. Jucăm cât putem, cât ne ţin balamalele. Am ajuns aici din cauza programărilor şi nu înţeleg nici programarea finalei Cupei Ligii.

Nu mergem la Bucureşti să câştigăm competiţia, e meritul nostru că am ajuns aici, dar, din păcate, mulţi dintre ei nu pot juca. Alţii au o vârstă (n.r. - Cânu, Croitoru) şi nu vreau să-i duc la Bucureşti. Pentru toată suflarea timişoreană e important meciul cu Pandurii", a spus Ionuţ Popa la Digi Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net