La mai bine de două săptămâni după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Ionuţ Radu s-a videcat. În aceeaşi situaţie este și coechipierul românului, mijlocaşul Roberto Galiardini, care a fost testat pozitiv în 9 octombrie. În acest moment, în lotul formaţiei Inter mai este purtător al noului coronavirus doar fundaşul Milan Skriniar.


Portarul român a avut un nou rezultat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, la 11 zile de la primul control. Inter Milano anunţase, la 9 octombrie, că Ionuţ Radu a fost testat pozitiv cu coronavirus. Testul fusese efectuat cu o zi înainte.
Radu a fost inclus pe lista jucătorilor din străinătate susceptibili a fi convocați de Mirel Rădoi pentru meciurile pe care echipa României le va susține luna viitoare, cu Belarus (11 noiembrie), Norvegia (15 noiembrie) și Irlanda de Nord (18 noiembrie). Ceilalți doi portari sunt Ciprian Tătăruşanu (AC Milan/Italia, 72/0) și Florin Niţă (Sparta Praga/Cehia, 2/0).
În această seară, de la ora 19.55, Inter Milano va înfrunta la Kiev, pe Şahtior Doneţk, în etapa a 2-a din Grupea B a Ligii Campionilor, însă Ionuț Radu nu a fost inclus în lot. El ar putea sta pe banca de rezerve la meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Parma, din a 6-a etapă a Seriei A.

 
 
Loading...