Iordănescu, despre meciul cu Italia: “Să vedem unde ne aflăm”

Ultima actualizare:

    Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu, a declarat, duminică, la plecarea spre Italia, că pentru "tricolori" este important şi rezultatul şi jocul în meciul amical cu reprezentativa pregătită de Antonio Conte.

"În primul rând ar trebui să precizăm că ne-am dorit un meci ca cel cu Italia, cu una dintre echipele bune din Europa. Să nu uităm că Italia este la a şasea calificare consecutivă la un Campionat European, e campioană mondială, echipă cu mulţi jucători de valoare, jucători cu experienţă şi cred că îi va stimula pe băieţii noştri. Important e şi rezultatul şi jocul, avem nevoie să vedem exact disponibilitatea băieţilor noştri, să vedem unde ne aflăm", a spus Iordănescu.

Întrebat dacă îi este teamă să mai facă deplasări după atentatele de la Paris, selecţionerul României consideră că turneul final al Euro-2016 va avea loc totuşi în Franţa: "Eu cred că până la urmă europeanul se va juca în Franţa. Mergem, avem încredere şi sper ca lucrurile să decurgă normal şi firesc".

Anghel Iordănescu a afirmat că pentru turneul final al Campionatului European o opţiune pentru baza naţionalei este cantonamentul formaţiei Paris Saint-Germain. "Într-adevăr am făcut o opţiune lângă Paris, la cantonamentul echipei PSG, dar mai trebuie să vizităm în continuare câteva baze, sunt 67 de baze sportive unde putem să accesam. Aşteptăm tragerea la sorţi după care vom lua o decizie", a precizat Iordănescu.

Partida amicală Italia - România va avea loc marţi, 17 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Renato Dall'Ara din Bologna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net