Iorgulescu: «Până la 15 mai se vor cunoaşte televiziunile care vor transmite Liga I în sezonul viitor»

Ultima actualizare:

    Gino Iorgulescu
Gino Iorgulescu

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat că până la data de 15 mai se vor cunoaşte posturile de televiziune care vor transmite partidele din sezonul următor.

"După discuţiile noastre până în data de 15 mai se cunoaşte numele televiziunilor care vor transmite partidele din Liga I. Din ce date avem se discută cu mai multe televiziuni la momentul acesta. Din punctul meu de vedere aş prefera ca meciurile să fie transmise de doi-trei cablişti, dar să fie difuzate şi pe internet", a spus Iorgulescu, care a adăugat că firma Intel Sky Broadcast, căreia LPF i-a cedat drepturile TV pe următorii cinci ani, negociază deja cu mai multe posturi TV.

Acesta a afirmat că a citit în presă faptul că posturile Look TV şi Transilvania Live, care aparţin finanţatorului CFR Cluj, Arpad Paszkany, ar putea transmite partide din Liga I. Întrebat dacă are informaţii certe despre acest lucru, Iorgulescu a explicat că este posibil ca aceste două televiziuni să fie vândute de Paszkany către firma Intel Sky Broadcast. "Am văzut şi eu în presă informaţii despre aceste două televiziuni şi m-am informat şi eu puţin. Nu am prea multe date, dar se pare că domnul Paszkany ar vinde aceste televiziuni către firma Intel Sky Broadcast", a precizat Gino Iorgulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net