Îşi duc şi cârjele la Mondiale? 3 fotbalişti de top care pot rata CM 2018

Ultima actualizare:

    Neymar, în scaun cu rotile
Neymar, în scaun cu rotile

Brazilianul Neymar, englezul Kane şi portarul Neuer duc o luptă contra-cronometru pentru a se pune pe picioare în vederea turneului final din Rusia.

Să te accidentezi grav cu puţin timp înaintea unui campionat mondial e cel mai mare ghinion pe care îl poate avea un fotbalist de top. Neymar, Kane şi Neuer sunt numele grele care pot lipsi din această cauză de la CM 2018.

Nu mai sunt decât trei luni până la startul celei mai importante competiţii fotbalistice a anului, Mondialul din Rusia. În timp ce majoritatea jucătorilor încearcă să intre în formă maximă în această perioadă, alţii se întreabă dacă vor primi avizul medicilor pentru a putea juca la vară. Primul pe această listă scurtă e chiar brazilianul Neymar, al treilea fotbalist al planetei, ca valoare, după Ronaldo şi Messi. Sud-americanul de la PSG s-a accidentat la un deget al picorului drept, iar acum se reface în Brazilia natală în urma unei operaţii. În lipsă de alte activităţi, Neymar se „antrenează” la soare, într-un scaun cu rotile, sperând că va fi apt la timp pentru a-şi ajuta naţionala. Dramatică e şi situaţia englezului Harry Kane, cel mai prolific marcator în 2017, mai eficient chiar decât duetul Messi-Ronaldo.


    Harry Kane, în cârje
Harry Kane, în cârje

Britanicul şi-a „rupt” glezna într-un meci al lui Tottenham şi se deplasează în cârje, doctorii anticipând o refacere totală la începutul lunii mai, cu o lună înainte de Mondial. Dacă Neymar şi Kane s-au accidentat recent, portarul campioanei mondiale en-titre, Germania, e pe tuşă de la finalul anului trecut.


    Manuel Neuer
Manuel Neuer

În ciuda faptului că n-a mai jucat din septembrie, Manuel Neuer vrea să prindă câteva meciuri oficiale în finalul sezonului pentru ca selecţionerul Löw să-l ia în lotul de 23 pentru Rusia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net