Cristiano Ronaldo s-a antrenat în weekend pe yacht, în largul Mediteranei, iar pozele cu iubita lui au alimentat speculațiile că este însărcinată.


După ce a marcat din penalty vineri seară, în victoria cu 4-0, în fața celor de la Lecce, Cristiano Ronaldo (35 de ani) a profitat de cele două zile libere acordate de antrenorul Maurizio Sarri înaintea meciului de azi, cu Genoa, pentru a pleca într-un voiaj pe Marea Mediterană cu yacht-ul închiriat pentru 30.000 de euro pe zi.

cristiano_ronaldo_plaja.jpg

Cristiano Ronaldo, la plajă
Cristiano Ronaldo, la plajă
FOTO: Profimedia

Alături i-au fost iubita lui, Georgina Rodriguez (26 de ani), și câțiva prieteni apropiați. Dintre toți, doar băieții s-au bălăcit și au stat la soare, pentru că viitoarea soție a portughezului a fost singura care nu a stat în costum de baie. Îmbrăcată într-o rochiță neagră, cu un umăr galben, ea a apărut deseori pe punte, prilej pentru paparazzi să îi facă o sumedenie de fotografii. Iar cum într-unele dintre ele părea că se profilează și o burtică, pozele au confirmat în mare parte speculațiile că Georgina ar fi din nou însărcinată. Ea a născut în luna noiembrie 2017 o fetiță, botezată Alana Martina, acesta fiind primul copil al lui Ronaldo cu o mamă cunoscută. Ceilalți trei, Cristiano jr, în vârstă de 10 ani, și gemenii Mateo și Eva Maria, în vârstă de aproape 3 ani, au fost născuți de mame surogat. Săptămâna trecută au apărut primele zvonuri că frumosul fotomodel de origine argentiniană ar aștepta un nou copil, iar acum aceste fotografii par să confirme acest lucru.

Dacă va naște din nou, atunci visul lui Cristiano Ronaldo se apropie de realizare. În 2017, după nașterea Alanei, el spunea că vrea să aibă cel puțin 7 copii. Deocamdată are patru, iar al cincilea - dacă speculațiile vor fi confirmate - este pe drum.

Loading...