Ivan şi Tănase, retrogradaţi la naţionala mică

Ultima actualizare:

La doar 48 de ore după ce s-au aflat în lotul României pentru amicalul cu Spania, Andrei Ivan (CSU Craiova) şi Florin Tănase (Viitorul) vor pune umărul în această seară la încercarea naţionalei Under 21 de a rămâne în cărţile calificării la Euro 2017.

Sub conducerea selecţionerului Cristi Dulca, România primeşte la Mediaş vizita Ţării Galilor, neavând decât varianta victoriei pentru a spera în continuare la primul loc în grupă. Dacă Tănase n-a jucat decât o repriză contra Lituaniei, Andrei Ivan a intrat pe teren în ambele amicale ale naţionalei mari, 32 de minute cu lituanienii şi alte 24 de minute cu Spania. În afara celor doi, Cristi Dulca va avea la dispoziţie şi alţi puşti care au cochetat în trecut cu prima reprezentativă. Vorbim aici de Nedelcearu (Dinamo), Hodorogea (Viitorul), Bumba (Hapoel Tel Aviv), Rotariu (Dinamo) şi Puşcaş (Bari).

Clasamentul grupei

* La Euro 2017 se califică direct doar prima clasată. Alte patru naţionale de pe locurile secunde în cele nouă grupe, în funcţie de punctaj, vor disputa două „duble” de baraj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net