«Izgoniţii» de la Dinamo le-au adus salariile colegilor

Ultima actualizare:

    Luchin era cel mai bine plătit dinamovist, 12.000 de euro lunar
Luchin era cel mai bine plătit dinamovist, 12.000 de euro lunar

Dacă nu erau plătiţi în scurt timp, Luchin, Curtean şi Rus intenţionau să depună memorii la LPF şi puteau deveni liberi de contract. Astfel, roş-albii riscau să-i piardă gratis.

Dinamoviştii mai au vacanţă până joi, când e programată reunirea lotului, dar nu toţi au avut parte de Sărbători fericite. Luchin, Curtean şi Rus au fost înştiinţaţi că trebuie să-şi caute alte echipe şi, mai mult, că nu vor face deplasarea în stagiul din Antalya, programat în perioada 13 - 24 ianuarie.

Ei au devenit indezirabili din cauza salariilor mari, fundaşul Srgian Luchin fiind „lider" cu 12.000 de euro lunar, plus bonusuri ce-l puteau duce la un câştig de aproape 30.000 de euro într-o lună dacă echipa „lega" victorii şi el bifa şi prezenţe printre „tricolori". Apoi, Curtean câştiga 8.000 de euro, iar Rus „doar" 6.000 de euro. Totuşi, jucătorii au primit şi o veste bună în această perioadă: au luat încă o leafă din urmă şi acum datoria nu mai depăşeşte perioada celor două luni.

În acest termen, ce se împlinea zilele acestea, ei puteau să-şi depună memoriu la LPF pentru a deveni liberi de contract. De fapt, şefii au luat măsura de a alimenta conturile celor din lotul lui Stoican tocmai pentru a nu risca să se despartă de vreunul fără a încasa nici un eurocent.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net