Izolare cu folos: un cunoscut fotbalist român va deveni tată de fată

Ultima actualizare:
Iubita lui Mitriță, Alesia, face furori pe plajă
Iubita lui Mitriță, Alesia, face furori pe plajă

Izolarea a adus ceva foarte bun în viața internaționalului român Alexandru Mitriță. El va deveni tată de fată!

Soția fotbalistului legitimat la New York City, Alesia, a fost cea care a dat vestea cea mare, pe Instagram. Ea a făcut un adevărat montaj, în care și-a ținut în suspans prietenii. Mai întâi, cățelul lor, King, a anunțat că are o surpriză de anunțat. Apoi, Alesia a postat fotografiile de la ecografie, după care i-a lăsat puțin în suspans pe urmăritori, care trebuiau să răspundă dacă au fată sau băiat. Sexul copilului a fost dezvăluit de Alessia, în imagini făcându-și apariția și tăticul, extrem de fericit ca și ea. Acesta va fi primul copil al cuplului. Alex și Alesia au devenit soț și soție anul trecut, într-o scurtă ceremonie la New York. Dar masa, petrecerea și dansul au avut loc în noiembrie 2019, la nuntă venind toți prietenii lor.


    Alex Mitriță și soția lui, Alesia, au făcut anunțul pe InstagramFOTO: Instagram
Alex Mitriță și soția lui, Alesia, au făcut anunțul pe InstagramFOTO: Instagram

Alex Mitriță s-a căsătorit cu Alesia în 2019

În vârstă de 25 de ani, Alex a întâlnit-o pe viitoarea lui soție în urmă cu aproape 7 ani, când el juca la Pescara. De atunci, au fost nedespărțiți, iar de la transferul la New York, din ianuarie 2019, ea l-a însoțit peste Ocean. Fotbalistul a declarat de mai multe ori că nimic din ceea ce a ajuns nu ar fi putut realiza fără sprijinul iubitei, a cărei poreclă este Kim, datorită asemănării cu celebra Kim Kardashian. ”Am trecut prin momente grele în carieră, iar Alesia m-a înţeles când eram supărat. Ea şi familia mea m-au susţinut. Aşa am înţeles ceea ce n-am făcut bine şi m-am schimbat”, declara în 2018 Mitriță pentru ”Gazeta Sporturilor”. De altfel, pentru a-i arăta cât de mult o iubește, el și-a tatuat pe braț cifra 14, adică ziua în care a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție.

Alex Mitriță și soția lui, Alesia, au făcut anunțul pe Instagram
Alex Mitriță și soția lui, Alesia, au făcut anunțul pe Instagram

Alex Mitriță evoluează din 2019 la New York City

Mitriță este legitimat de un an și jumătate la New York City, formație din campionatul profesionist nord-american, MLS. El s-a dovedit în primul an de contract drept unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai echipei și la fel se anunță lucrurile și pentru sezonul acesta, care ar fi trebuit să înceapă în martie, dar care a fost amânat, din cauza coronavirului pentru la vară. De alfel, românul și coechipierii săi abia au început antrenamentele, după două luni de izolare, care nu vor fi uitate niciodată, având în vedere că atunci a fost concepută viitoare lor fetiță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net