Jean Pădureanu, eliberat!

Ultima actualizare:

    Jean Pădureanu
Jean Pădureanu

Tribunalul Ilfov a decis azi ca fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa Jean Pădureanu să fie eliberat condiţionat. El a executat un an şi trei luni din pedeapsa de trei ani şi patru luni primită în Dosarul Transferurilor.

Instanţa Tribunalului Ilfov a respins ca nefondată contestaţia formulată de DNA împotriva deciziei din 30 aprilie, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, dispunând ca Jean Pădureanu să fie eliberat condiţionat.

"Dispune punerea de îndată în libertate (dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză) a condamnatului Pădureanu Jean", se arată în decizia Tribunalului Ilfov.

Hotărârea e definitivă, Jean Pădureanu urmând să fie eliberat din penitenciar, după ce a executat un an şi trei luni din pedeapsa de trei ani şi patru luni primită în Dosarul Transferurilor.

Jean Pădureanu a fost condamnat definitiv, în 4 martie 2014, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani. Executarea pedepsei a început în ziua în care a fost condamnat şi expiră la 3 iulie 2017. El a fost încarcerat la Spitalul Penitenciar Jilava.

Alături de Jean Pădureanu au fost condamnaţi George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristi Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gică Popescu, la trei ani, o lună şi zece zile, Gigi Neţoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, toţi fiind încarceraţi din 4 martie 2014.

Copos a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net