Joey Barton, cel mai rău fotbalist din Anglia

Ultima actualizare:

După ce l-a bătut la un antrenament al lui City pe francezul Dabo, iar în 2008 a stat în închisoare două luni şi jumătate pentru agresiune, Barton a comis-o din nou, fiind dat afară de la Newcastle după ce l-a făcut praf pe Twitter pentr patronul Mike Ashley.

Mijlocaşul a postat pe reţeaua de socializare mesaje prin care critica dur managemetul prost al lui Ashley şi a incictat fanii împotriva conducerii.

Patronul nu a stat mult pe gânduri şi l-a dat afară, lăsâdu-l să plece liber de contract oricunde doreşte.

Băiatul rău al fotbalul englez a lovit pentru prima dată, la propriu, în 2007, când l-a băut pe Ousmane Dabo la un antrenament al lui Manchester City. În urma loviturilor, francezul a ajuns la spital, cu o răni serioase la cap şi la ochi, iar Barton a primit o amendă de 120.000 de euro.

Barton a devenit a devenit un subiect preferat în tabloidele engleze în 2008, când, după ce a băut măr un bărbat în faţa unui bar, a petrecut o 77 de zile în închisoare. El a fost reprimit apoi în lotul lui Newcastle.

Chiar el a recunoscut în presa engleză că are probleme de comportament şi că simte de multe ori nevoie să lovească pe cineva când se enervează. Lumea mă întreabă «Tot nu te-ai schimbat?». Nu am cum. Am furia şi agresivitatea în mine şi mi-e greu să mă schimb", a declarat fotbalistul, anul trecut, pentru "Sportsmail".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net