Joma, în loc de Adidas. FRF a schimbat echipamentul naţionalei. Vezi cum vom fi îmbrăcaţi până în 2018! FOTO

Ultima actualizare:

    În echipamentul roşu, din centru, vom juca împotriva Irlandei de NordFoto Click!
În echipamentul roşu, din centru, vom juca împotriva Irlandei de NordFoto Click!

Federaţia Română de Fotbal vrea să nu mai existe nici urmă din vechea conducere şi azi a ajuns şi la capitolul echipament. Cum contractul cu nemţii de la Adidas a expirat, Răzvan Burleanu n-a mai continuat cu ei şi a ales oferta spaniolilor de la Joma. Prezentarea oficială a fost făcută la Stejarii Country Club, din Băneasa, la eveniment fiind prezenţi preşedintele FRF, foşti şi actuali tricolori, precum şi reprezentantul Joma venit tocmai de la Toledo.

Pornind de la ideea că până la urmă e vorba de marketing şi cel mai mult contează cum joacă tricolorii, nu cum sunt îmbrăcaţi, trebuie prezentate avantajele oferite de noul sponsor tehnic. Faţă de Adidas, care ne aproviziona cu un număr limitat de echipamente şi niciun ban cash, Joma va oferi 70 de rânduri de haine pentru toate naţionalele României, de la cele sub 15 ani, până la echipa mare, echipa de fustal, de fotbal feminin sau minifotbal. Pe lângă acest progres, Joma va plătiFederaţiei Române de Fotbal şi 600.000 de euro pe an, lucru imposibil de obţinut de la Adidas. În ceea ce priveşte echipamentul, acesta este unul simplu, cu sigla FRF pe pectoralul stâng şi însemul Joma pe partea dreaptă. Pe spate, chiar sub guler va sta scris ROMÂNIA. În rest, tricourile şi şorturile sunt simple şi ne vor fi oferite în două versiuni: complet galben pentru meciurile în care vom fi consideraţi gazde, şi complet roşii pentru cele din deplasare.

FRF va primi echipament pentru toate naţionalele, plus 600.000 de euro pe an

Acordul semnat între Joma şi FRF face ca firma spaniolă să fie Sponsorul Oficial al acesteia până în anul 2018, incluzând etapa de clasificare pentru UEFA EUROPEAN CUP 2016 şi FIFA WORLD CUP 2018. Colaborarea va începe de la meciul oficial dintre Echipa Naţională a României şi Echipa Naţională a Irlandei de Nord. Un alt avantaj al celor de la Joma este faptul că tricourile destinate suporterilor vor fi mai ieftine decât cele de la Adidas şi nu vor sări de 135 de lei. O problemă va fi însă cu comercializarea lor, deocamdată produsele Joma putând fi comandate doar de pe internet sau din magazinul din Târgu Mureş. FRF promite însă deschiderea unui fan shop la Arena Naţională.

Joma mai îmbracă naţionala Kyrgizstanului

Joma Sport este o companie cu capital 100% spaniol specializată în fabricarea şi comercializarea de echipamente sportive. Joma este cea mai importantă marcă sportivă spaniolă cu cel mai mare volum de vânzări în lume şi se află în Top 10 al mărcilor mondiale. A fost înfiinţată de Fructuoso Lopez în 1965 şi de atunci se află într-o continuă expansiune. În România se află din 1999, iar cele mai importante performanţe ale unor echipe româneşti pe plan internaţional s-au realizat în urma colaborărilor cu Joma: 2000 – Dinamo – campioana României şi câştigătoarea Cupei României; 2008 – Unirea Urziceni – campioana României, 8 puncte în grupele Champions League; 2008-2010-2012 – CFR 1907 CLUJ – campioana României; 2008-2009-2010 – câştigatoarea Cupei României, cu două participări în grupele Champions League, la ultima participare acumulând 10 puncte, realizând singura victorie a unei echipe româneşti pe Old Trafford.

În prezent este reprezentată în Liga I de echipe ca: ASA Târgu-Mureş, CFR 1907 Cluj, CS Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş. Pe plan internaţional asigură echipamentele altor Federaţii Naţionale de Fotbal precum: Bulgaria, Honduras, Nicaragua, Cuba, Insulele Maldive, Kyrgizstan. De asemenea, o colaborare importantă o reprezintă asocierea cu Comitetele Olimpice, cele mai importante fiind Comitetul Olimpic Spaniol, cel din Mexic, Malta şi Belarus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net