Jucători care pleacă de la Steaua

Ultima actualizare:

    Jucători care pleacă de la Steaua: Bourceanu Foto: sportpictures.eu
Jucători care pleacă de la Steaua: Bourceanu Foto: sportpictures.eu

Roş-albaştrii au reuşit “tripla” campionat – Cupa României – Cupa Ligii şi echipa trece acum prin schimbări. Sunt şase jucători care pleacă de la Steaua şi se pregăteşte Tănase.

“Jucători care pleacă de la Steaua: Latovlevici, Bourceanu, Rusescu, Prepeliţă şi Arlauskis...Noi nu avem nici un fotbalist care să nu plece, dacă vine o ofertă bună”, a spus recent preşedintele Valeriu Argăseală. Pe listă se adăuga Pârvulescu, dar şi Tănase, dorit de Gâlcă.

Fostul tehnician al Stelei e în negocieri cu mai multe echipe şi a anunţat că vrea să-l aducă pe “Dodel”. El a avertizat şi asupra faptului că echipa din Ghencea nu se mişcă prea bine pe piaţa transferurilor, până acum fiind adus doar fundaşul Alcenat. "Perioada e foarte scurtă şi ca să faci o echipă omogenă ai nevoie de timp”, a anunţat antrenorul.

“Despre Tănase putem discuta. Are şase ani de când e la club. Suntem alături de el să se transfere la o echipă în străinătate. Noi suntem dispuşi să discutăm cu un club dacă vor fi oferte”, a recunoscut Argăseală referindu-se la capitolul jucători care pleacă de la Steaua.

Paul Pârvulescu a plecat şi el de la Steaua, fundaşul stânga fiind împrumutat pentru un sezon la formaţia FC Voluntari, nou promovată în Liga I. El a părăsit duminică după-amiază cantonamentul Stelei de la Săcele. Jucătorul de 26 de ani a fost achiziţionat de Steaua în ianuarie 2012 de la Gaz Metan Mediaş, iar în returul sezonului recent încheiat a fost împrumutat la Viitorul.

Jucători care pleacă de la Steaua: ce spune Varela

Unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei, Fernando Varela, a comentat despre plecările şi venirile din lot. “Au plecat jucători de valoare, i-am pierdut pe Prepeliţă, Rusescu, Latovlevici, jucători buni. Ar fi foarte bine dacă s-ar întoarce Keşeru, el ştie foarte bine ce e la Steaua şi cred că ar fi un plus pentru noi. Alcenat este un fundaş foarte bun, îl ştiu bine demult, din Portugalia. Va fi un plus pentru noi, ne va ajuta foarte mult şi va fi bine primti aici", a declarat Varela.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net