Jucători noi la Steaua

Ultima actualizare:

    Florin Andone, de la Cordoba, ar putea fi bomba verii în Liga IFoto Click!
Florin Andone, de la Cordoba, ar putea fi bomba verii în Liga IFoto Click!

Steaua a câştigat tripla în 2015 şi aşa cum se obişnuieşte la finalul fiecărui sezon, urmează exodul. Vor veni jucători noi la Steaua, iar alţii vor pleca, fie vânduţi pe bani buni în străinătate, fie pentru că n-au confirmat aşteptările. Planurile patronului Gigi Becali şi ale antrenorului Mirel Rădoi includ 10 nume, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Luându-le pe posturi, variantele de jucători noi la Steaua îi includ în primul rând pe portari. Cum Giedrius Arlauskis a plecat deja, iar Cojocaru şi Niţă au demonstrat că nu pot fi niciodată titulari de bază, trebuie adus un titular. Astfel, roş-albaştrii au trei soluţii pentru rolul de goalkeeper: Peterson Pecanha, fost la Petrolul, e varianta low-cost, Silviu Lung Junior, acum la Astra, e soluţia numărul 2, iar a treia e Felgueiras, fost campion al României cu CFR Cluj, acum în Turcia, la echipa lui Torje şi Marica, Konyaspor.

Pe linia de fund, având în vedere că doar Iasmin Latvlevic va pleca, nu e nevoie de foarte multe înăriri. Pe acest post va veni oricum Sony Alcenat, şi el fost la Petrolul, şi lucrurile se vor rezolva imediat. E posibil însă să se transfere şi un fundaş central, având în vedere că Gabriel Tamaş e cam pe făraş, iar Varela are şi el oferte din străinătate.

Jucători noi la Steaua: Pecanha joacă la mai multe capete

Cei mai mulţi jucători noi la Steaua vor apărea însă în linia mediană. Alex Bourceanu şi Andrei Prepeliţă nu-şi vor prelungi contractele şi vor pleca în străinătate, iar Cristi Tănase şi Alex Chipciu sunt "perlele" cu care Gigi Becali vrea să facă bani în această vară. Cu aproape tot compartimentul "out", e nevoie de transferuri, iar ţintele sunt clare: Cernat e dorit de la Galaţi, Martinus, de la Botoşani, îi place şi el patronului, iar William de Amorim e o pasiune mai veche a lui Becali.

În ofensivă, Steaua are de asemenea nevoie de jucători de valoare şi în primul tând de atacanţi cu cifre. Cum Rusescu nu va mai continua, totul stă în acest moment pe umerii lui Ţucudean, jucător cu o formă slabă arătată în retur. Astfel, Constantin Budescu, de la Astra Giurgiu şi Toto Tamuz, de la Petrolul, sunt vizaţi să completeze lotul de Liga Campionilor.

Jucători noi la Steaua: Andone n-ar refuza un împrumut în Ghencea

Unul dintre cei mai importanţi jucători noi la Steaua ar putea să fie însă Florin Andone, puştiul minune care a apărut de nicăieri la Cordoba, în Primera Division. Cum echipa lui a retrogradat şi acesta nu vrea să joace în liga secundă, agenţii fotbalistului îi caută deja echipă. Andone vrea tot într-un campionat puternic şi pe bani mai mulţi, dar de curând a recunoscut că n-ar spune nu unui împrumut măcar temporar în Liga I, unde Steaua îl vrea foarte mult, deşi el e rapidist convins.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net