Jucătorii de la FC Braşov au fugit din cantonament! Şefii ameninţă cu amenzi!

Ultima actualizare:

    Jucătorii de la FC Braşov s-au unit împotriva conducerii
Jucătorii de la FC Braşov s-au unit împotriva conducerii

Fotbaliştii braşoveni au plecat din stagiul de pregătire cu o zi mai devreme în semn de protest pentru neplata salariilor. Directorul general Constantin Zotta a anunţat că jucătorii vor fi sancţionaţi financiar.

“Nu doar Neculaie, Zotta şi Ţălnar sunt de vină că noi am terminat sezonul cum l-am terminat, ci întreaga echipă, aşa că ar fi trebuit să existe înţelegere din partea tuturor. Deja noi am vorbit cu avocatul şi jucătorii vor fi sancţionaţi conform statutului FRF şi regulamentului de ordine interioară. Dacă nu le convine pot pleca, nu o să dispară FC Braşov pentru că de la echipă pleacă unul sau altul. Cine vrea să plece să vină şi să spună, oricare ar fi numele lui, noi suntem dispuşi să renunţăm la el. Nu vom ajunge să plătim milioane pentru ca, Doamne fereşte, anul viitor să fim în aceeaşi situaţie. Să facă fiecare jucător ce vrea, nu este absolut nici o problemă, nu ţinem pe nimeni cu forţa la FC Braşov. Eu sunt supărat şi pentru că eram foarte aproape să semnez nişte contracte de publicitate cu nişte firme importante care ar fi adus bani la bugetul echipei, însă acţiunea lor a blocat orice negociere", a spus Zotta.

Elevii lui Ţălnar trebuiau să încheie pregătirea din Poiana Braşov mâine, iar joi urmau să plece într-un stagiu în Slovenia. Dar, dacă nu li se vor achita măcar o parte dintre restanţe nu vor pleca în cantonament şi se vor antrena singuri la Braşov.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net