Kane, inamicul public nr. 1. Căpitanul Angliei a fost criticat de presa londoneză după egalul (0-0) cu Scoția

Ultima actualizare:

    Harry Kane s-a luptat în van cu apărarea scoțianăFoto: Guliver / GettyImages
Harry Kane s-a luptat în van cu apărarea scoțianăFoto: Guliver / GettyImages

Socotită mare favorită a acestei ediții a CE de fotbal, poate și fiindcă își va disputa toate meciurile pe teren propriu, selecționata celor trei lei a făcut un pas greșit în fața rivalei sale istorice. Motiv pentru care căpitanul Angliei a fost cel arătat cu degetul.

Golgheter al lui Tottenham, Harry Kane a avut o evoluție palidă, fiind înlocuit în minutul 74 cu Rashford. Iar dacă publicațiile apărute la Londra, a doua zi, au acuzat nu atât rezultatul de egalitate, cât jocul Angliei, implicarea căpitanului n-a rămas nesancționată. „Harry nu mai este el însuși. Are aerul unui jucător obosit... Trebuie să se trezească”, a spus fostul internațional scoțian Graeme Souness la ITV. Iar „Dailly Mirror” a continuat pe același ton: „Kane nu se poate plânge că a fost schimbat căci n-a reușit să pună mari probleme apărătorilor scoțieni”. Iar cei de la BBC și-au pus următoarea întrebare: „Îl va titulariza Southgate în meciul cu Cehia?”.   

Kane e mulțumit că Anglia n-a primit gol

Cum pe seama lui s-au lansat tot felul de ipoteze, inclusiv aceea că ar fi accidentat, Kane a reacționat imediat, negând această variantă. „Nu am nicio problemă. Și nu mă simt ca și cum nu aș fi la înălțime din punct de vedere fizic. Sincer vorbind, am abordat meciurile cu Croația și Scoția, care au fost dificile, la fel cum am făcut-o întreg campionatul trecut”, a spus Kane, care s-a referit și la înlocuirea lui: „Gareth are dreptul să facă orice schimbare pe care el o consideră folositoare echipei”, a spus el pentru „The Guardian”. „Ceea ce noi am înțeles la ultimul turneu final (n.r. – la CM din 2018, la care Anglia a jucat semifinalele) este că el încearcă să atingă apogeul la momentul potrivit. Iar cel mai bun moment pentru a atinge vârful este în faza eliminatorie”. Pe de altă parte, Kane a scos în evidență și un aspect din jocul Angliei: „Suntem mulțumiți că nu am primit gol. Acum, cred că nu putem ameliora jocul ofensiv. Trebuie să fim mai fluizi, să avem mai multe ocazii de gol. Astfel echipa noastră va fi și mai puternică”. Cum despre el se spune că vrea să plece de la Tottenham, ziariștii s-au gândit că poate această situație este cea care l-a perturbat. Însă Kane a negat: „Nicidecum. Eu mă concentrez pe felul în care îmi pot ajuta echipa, pe modul în care putem reuși la acest turneu final. Înțeleg că, din punct de vedere al presei, se fac speculații, dar eu sunt concentrat în totalitate pe munca mea de la națională”, a concluzionat atacantul.  Anglia – Scoţia 0-0Anglia: Pickford – James, Stones, Mings, Shaw – Rice, Phillips – Foden (Grealish, 63), Mount, Sterling – Kane (Rashford, 74). Selecţioner: Gareth SouthgateScoţia: Marshall – McTominay, Hanley, Tierney – O’Donnell, McGinn, Gilmour (Armstrong, 76), McGregor, Robertson – Dykes, Adams (Nisbet, 86). Selecţioner: Steve ClarkeArbitru: Antonio Mateu Lahoz (Spania)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net