Kane a luat acasă mingea cu care i-a umilit pe ciprioţi

Ultima actualizare:

    Englezul a marcat primul său hat-trick din Liga CampionilorFoto: Facebook
Englezul a marcat primul său hat-trick din Liga CampionilorFoto: Facebook

Tottenham nu se mai joacă de-a cupele europene, trupa lui Mauricio Pochetino fiind decisă să atace fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor.

Londonezii câştigase cu 3-1 partida de debut în grupe, contra Borussiei Dortmund, şi marţi seara a mai luat o opţiune serioasă de a-i elimina pe nemţi. În acelaşi timp când Realul a câştigat pe Signal Iduna Park şi le-a lăsat pe "albine" cu 0 puncte, Tottenham a zdrobit-o pe APOEL Nicosia chiar în Cipru, scor 3-0, şi merge braţ la braţ cu spaniolii, spre optimi! Totul s-a datorat însă unui singur jucător, Harry Kane, care traversează o formă de zile mari! Atacantul lui Spurs a marcat toate cele trei goluri ale partidei şi, aşa cum permite regulamentul, a confiscat mingea, pe care a luat-o acasă! Mândru de prada lui, acesta a arătat balonul la final ziariştilor şi a promis că-l va pune lângă celalalte şase confiscate în Premier League după performanţe similare.

Kane este şi golgheterul la zi al Ligii Campionilor, cu cinci goluri marcate. Şi în Premier League e în revenire, dar acolo are doar patru reuşite, două mai puţine decât Aguero, Lukaku şi Morata.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net