Keșeru, scos din echipă de colegii lui brazilieni?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jurnaliștii din țara vecină susțin că la Ludogoreț este un complet al fotbaliștilor sud-americani împotriva atacantului nostru.

Claudiu Keșeru a fost cel mai bun om al bulgarilor de la Ludogoreț în sezonul trecut, fiind și golgheterul campionatului. Cu toate astea, la începutul lui 2017, șefii clubului au decis să aducă un atacant Brazilian – gândindu-se, probabil, că-I vor da drumul în vară românului.

Ludogoreț nu s-a înțeles cu nici o echipă în privința transferului vârfului ”tricolorilor”, așa că el a rămas încă un sezon în Bulgaria.

Problema este că joacă din ce în ce mai puțin, deși are până acum patru goluri în șapte meciuri de campionat.

Presa din Bulgaria susține că este un conflict în cadrul echipei. Concret, în lot sunt nouă brazilieni și opt dintre ei vor și pun presiune pe tehnicianul echipei ca Joao Paulo, conaționalul lor, să fie titular în atac, deși până acum acesta a dezamăgit crunt în comparație cu Keșeru.

 Cert este că tehnicianul Dimitar Dimitrov merge pe mâna lor și, în ultimele jocuri, l-a ținut pe bancă pe român. Așa s-a întâmplat și aseară, în meciul din Liga Europa, când Claudiu a fost trimis pe teren în ultimele trei minute ale partidei câștigat cu Hoffeinheim, 2-1. Cosmin Moți a fost titular și a jucat fără greașeală contra emților.

De când a început sezonul în Bulagria, Keșeru a dat patru goluri în campionat, două în Cupă și două în preliminariile Champions League, cu Zalgiris.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net