Keşeru vrea Franţa ca adversară la Euro 2016

Ultima actualizare:

    Claudiu KeşeruFoto: Click!
Claudiu KeşeruFoto: Click!

"Tricolorii" s-au calificat după opt ani la un turneu final, iar una dintre vedete Claudiu Keşeru şi-a dezvăluit preferinţele pentru rivalele din grupă.

"Din 24 de echipe calificate, doar 8 sunt eliminate după faza grupelor. Noi avem o apărare solidă, suntem capabili de realizări ofensive, așa că nu mă simt inferior multor echipe de la Campionatul European", a spus Claudiu Keșeru, la Digi Sport, acesta specificând faptul că şi-ar dori ca tot Anghel Iordănescu să fie selecţioner: "Când Iordănescu a ajuns la echipa națională, eu aveam o singură selecție. Acum am 8 meciuri și 4 goluri. Nea Puiu mi-a dat încredere totală!"

"De evitat ar fi Spania şi Germania şi mi-aş dori cu Franţa în grupă. Am fost coleg cu Giroud și Koscielny, mă gândesc că vor fi convocați", a mai spus acesta.

"A fost o atmosferă ciudată între meciurile cu Finlanda și Feroe, toți căutam niște răspunsuri. S-a văzut în Feroe că această balanță există, am avut puțină șansă la primele două goluri. Nu ne-a fost teamă niciodată, eram siguri de ce am arătat și în Ungaria și cu Grecia, apoi 55 de minute cu Finlanda, când ei nu au existat și noi am avut foarte multe ocazii. Eu, de exemplu, am fost crispat și dacă eram mai relaxat mingea intra în poartă", a povestit atacantul cum a trăit perioada preliminariilor.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net