Kingsley Coman riscă amenda fiindcă a venit cu mașina nepotrivită la antrenament!

Ultima actualizare:

    Kingsley ComanFoto: EPA-EFE
Kingsley ComanFoto: EPA-EFE

Victorioasă la Roma, cu Lazio (4-1), Bayern Munchen va aborda fără mari emoții returul de mâine (miercuri, 17 martie), din optimile de finală ale ediției 2020/2021 a Ligii Campionilor. Tocmai de aceea presa germană discută alte subiecte precum amenda pe care o riscă francezul Kingsley Coman sau posibila plecare a lui Hans-Dieter Flick la reprezentativa Germaniei.

Potrivit cotidianului „Bild”, Bayern l-ar  putea sancționa drastic pe Coman, care s-a prezentat la centrul de antrenament al clubului cu un automobil Mercedes, în condițiile în care Audi este sponsorul grupării. Mai exact, francezul riscă o amendă de 50.000 de euro. De altfel, Coman n-a fost lăsat să pătrundă cu mașina în centru, fiind nevoit să o parcheze pe strada învecinată. Jucătorul și-a cerut scuze, însă el nu este la prima abatare de acest fel. Anul trecut, el a venit cu un automobil McLaren...   Pe de altă  parte, Bayern a anunțat că nu-i va permite lui Hans-Dieter Flick să plece ca antrenor la selecționata Germaniei. Și aceasta în contextul în care numele său a fost inclus pe lista celor care ar putea ocupa locul lăsat liber de Joachim Low după Euro 2020. Karl-Heinz Rummenigge a confirmat că a avut o discuție cu președintele Federației Germane de Fotbal (DFB), Fritz Keller: „Găsesc serioasă și corectă decizia DFB de a nu contacta un antrenor care e sub contract până în 30 iunie 2021”. Meciul Bayern Munchen - Lazio Roma va fi arbitrat de o brigadă din România, avându-l la centru pe Istvan Kovacs, care va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă a fost desemnat Ovidiu Haţegan,iar polonezii Pawel Gil şi Tomasz Kwiatkowski se vor afla în camera VAR.

Liga Campionilor  - optimi de finală

Astăzi (marți, 16 martie), ora 22.00Real Madrid - Atalanta Bergamo (1-0 în tur)Manchester City - Borussia Moenchengladbach

Mâine (miercuri, 17 martie), ora 22.00Bayern Munchen - Lazio Roma (4-1 în tur)Chelsea Londra - Atletico Madrid (1-0 în tur)

Meciuri disputateParis Saint-Germain - FC Barcelona 4-1 și 1-1FC Liverpool -  Leipzig 2-0 și 2-0Borussia Dortmund - FC Sevilla 3-2 și 2-2Juventus Torino - FC Porto 1-2 și 3-2

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net